فاضل جمشیدی خواننده در گفتگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری صبا گفت: اثری را به همراه کیوان ساکت و ارکستر وزیری به صورت تصویری ضبط کردیم که این اثر درباره کتاب است و طی مکاتباتی که با صدا و سیما داشتیم قرار است این اثر تصویری از تلویزیون پخش شود.
وی افزود: هفته اول بهمن ماه را برای خرید کتاب با تخفیف اختصاص دادند که به صورت رایگان ارسال می شود که ما دوست داشتیم در این کار مشارکت داشته باشیم تا مردم بیشتر به سمت کتاب گرایش پیدا کنند. همچنین وزارت ارشاد با صدا و سیما وارد مذاکره شد و امیدواریم پخش این اثر از تلویزیون میسر شود زیرا مدتی است که حساسیت ها درباره نشان دادن ساز کمتر شده است.
این خواننده با اشاره به اینکه تمامی هنرمندان در این اثر تصویری با ماسک بوده اند، خاطرنشان کرد: ما سعی کردیم در شرایط کرونایی پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم و نوازندگان با هم حدود پنج متر فاصله دارند که هدفمان این بود مردم را به رعایت فاصله گذاری اجتماعی تشویق کنیم.
به گفته وی، تنظیم این اثر به عهده کیوان ساکت بوده و شعر از فریدون مشیری است. همچنین عنوان آن «کتاب را که باز می کنی دو بال یک پرنده را گشوده ای» است.
این خواننده و پژوهشگر اعلام کرد: حدود بیست سال پیش من این اثر را اجرا کرده بودم و امسال با موافقت بنیاد رودکی این اثر را دوباره اجرا کردیم.
وی در بخش دیگر صحبت هایش درباره وضعیت فعالیت هایش در این روزها تاکید کرد: بیشترین زمان را صرف تدریس آنلاین می کنم و به نظر من هیچ فرقی با تدریس حضوری ندارد زیرا کسی که بخواهد بیاموزد از یک حرف هم می آموزد. همچنین ما باید خودمان را با تکنولوژی هماهنگ کنیم البته که این تکنولوژی همه ما را تنبل کرده است. در آموزش شوق و تلاش مهم است و در تدریس دلدادگی حرف اول را می زند یعنی اینکه باید هنرجو و استاد هر دو عاشق موسیقی باشند.
این خواننده بیان کرد: همچنین در جامعه امروزی با وجود مشکلات اقتصادی، بیماری کرونا و… تدریس آنلاین بهتر جواب می دهد و استادان به این موضوع رسیدند که نباید از هنرجویان مبالغ زیادی دریافت کنند و بهتر است با هنرجویان خودشان را هماهنگ کنند.
وی در پایان گفت: خیلی ها می گویند موسیقی در یک سال اخیر افت کرده است در صورتیکه این طور نیست یعنی بیماری کرونا به ضرر موسیقی سنتی نبوده است زیرا قبل از کرونا هم هنرمندان این حوزه کنسرت های زیادی برگزار نمی کردند بلکه بیشتر کنسرت های پاپ برگزار می شد که بعضی از آنها ارزش هنری بالایی نداشتند و بیشتر موسیقی مصرفی ارائه می شد و فقط پول مردم را می گرفتند تا آنها را سرگرم کنند. کار برای موسیقی پاپ و شرکت های برگزار کننده این کنسرت ها کمتر شده است در نتیجه ارزش های موسیقی آسیب ندیده بلکه اقتصاد موسیقی دچار مشکل شده است.
غزاله سعادتی
انتهای خبر/
بیشتر بخوانید
اگر هنرمندان موسیقی متحد بودند مسئولان نمیتوانستند اینگونه نادیدهمان بگیرند
بیحرمتی و کملطفیهای زیادی به موسیقی میشود/ نگاه مسئولان باید اصلاح شود
کشتی موسیقی در حال غرق شدن است
دولت از تعطیلی موسیقی خوشحال هم میشود
هنرمندان موسیقی ماههاست شغل و درآمدی ندارند/ مسئولان هیچ کاری نمیکنند
مسئولان گوش شنوایی برای مشکلات موسیقی ندارند/ دایما خبر مهاجرت میشنویم
شاهد بیتفاوتی و سکوت مسئولان موسیقی هستیم/ فشار اقتصادی بر هنرمندان
هر روز درهای بیشتری روی هنرمندان موسیقی بسته میشود/ دلزده و دلگیریم
آلبوم فیزیکی منسوخ شده است/ چرخه اقتصادی موسیقی از هم پاشیده است
نوازندگان با فروش ساز زندگی خود را میگذرانند/ آینده نامعلوم در سایه ناامیدی
صداوسیما موسیقی دمدستی پخش میکند/ لزوم برگزاری میزگردهای تخصصی موسیقی
There are no comments yet