نگاهی به تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی در «مطبخ» | پایگاه خبری صبا
امروز ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۳۵

نگاهی به تاریخچه غذاهای اصیل ایرانی در «مطبخ»

«مطبخ» عنوان برنامه‌‌ای است که با نگاهی به تاریخچه غذاهای سنتی و خوراک‌های اصیل ایرانی اول و دوم مرداد از شبکه پنج پخش می‌شود.

به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی شبکه پنج، برنامه «مطبخ» که با هدف شناخت هر چه بیشتر غذاهای اصیل و ذائقه ایرانی تولید شده ضمن معرفی تاریخچه هر غذا، مسیر تکامل هر خوراک، تمایل ذائقه ایرانی به غذاهای سنتی و… گفتگویی با سرآشپزان پیشکسوت و فعالان این عرصه ترتیب داده است.

این برنامه در این دو قسمت به تاریخچه دو نوع آشپزی (خورشت و شیرینی جات) می‌پردازد و بررسی می‌کند که هر نوع از این خوراکی‌ها چگونه وارد فرهنگ ایرانی شده است و در مرور زمان چه تغییری کرده است.

«مطبخ» به تهیه‌کنندگی حسام اسلامی، کارگردانی حسین نشاطی کاری از موسسه اوج و به همت گروه خانواده و کودک، امروز و فردا یکم و دوم مردادماه ساعت ۱۱ به مدت ۴۵ دقیقه پخش می‌شود.

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است