وی ادامه با اشاره به محورهای این همایش عنوان کرد: «تاریخ نگاری کودتای ۱۲۹۹»، «زمینه های داخلی وقوع کودتا سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی»، «عوامل داخلی پیدا و پنهان وقوع کودتا»، «اثرات کودتا بر تحولات سیاسی و زیست اجتماعی ایران»، «نقش مطبوعات در وقوع و برخورد با کودتا» و نیز «نقش اشخاص رجال سیاسی، فرهنگی» محورهای همایش مجازی «یکصدسال بعد از کودتای ۱۲۹۹» را تشکیل می دهند.
معاون پژوهشکده اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران درباره ضرورت برپایی این همایش ملی بیان کرد: بعد از مشروطیت، کودتای اسفند ۱۲۹۹ یک رخداد مهم سیاسی و اجتماعی در ایران معاصر بود، که زمینه تغییر حکومت قاجار را فراهم کرد. بررسی علل این واقعه و نیز نتایج آن، تاثیرات و دخالتهای خارجی و نیز شرایط جهانی به همراه شرایط اجتماعی، وضعیت اقتصادی، تحمل و پذیرش تغییر حکومت و مسائل دیگر نیز دست به دست هم داد تا این رخداد سیاسی و اجتماعی در ایران ایجاد شود. همایش ملی «یکصدسال بعد از کودتای ۱۲۹۹» براساس اسناد و مستندات دقیق تاریخی زمینه ها، شرایط و چرایی و چگونگی و نتایج حاصل از کودتای سال ۱۲۹۹ را بررسی و بازشناسی می شود.
علاقه مندان برای شرکت در همایش ملی «یکصدسال بعد از کودتای ۱۲۹۹» می توانند آثار خود را به دبیرخانه این همایش به آدرس الکترونیکی۱۰۰٫coup.1299@
انتهای پیام/
There are no comments yet