نهضت سوادآموزی به روایت «به عشق بچه‌های تو دِه» | پایگاه خبری صبا
امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۲۹
توسط انتشارات «راه یار»؛

نهضت سوادآموزی به روایت «به عشق بچه‌های تو دِه»

کتاب «به عشق بچه‌های تو دِه» خاطرات شفاهی آموزشیاران نهضت سوادآموزی کاشان به قلم فاطمه بابایی و توسط انتشارات «راه یار» منتشر و روانه عرصه نشر شد.

«به عشق بچه‌های تو دِهبه گزارش صبا به نقل از روابط عمومی، کتاب «به عشق بچه‌های تو دِه» خاطرات شفاهی آموزشیاران نهضت سوادآموزی کاشان به قلم فاطمه بابایی و توسط انتشارات «راه یار» منتشر و روانه نشر شد.

«به عشق بچه‌های تو دِه» حاصل ۵۹ساعت مصاحبه با تعدادی از آموزشیاران نهضت سوادآموزی دهه شصت در کاشان است. فاطمه بابایی، تحقیق و تدوین این کتاب را برعهده داشته است.

در برشی از این کتاب می‌خوانیم: «یکی‌ دو هفته‌ای از کلاس گذشت. مشغول گفتن املا بودم که یکی در زد. در را باز کردیم و دیدیم یکی از پیرزن‌های روستا با چادری گل‌گلی پشت در ایستاده. عصایش را به زمین کوبید و وارد اتاق شد. همه گفتند: «چه عجب حاج‌خانم اومده اینجا!» پیرزن خوش‌زبانی بود. می‌گفتند از زن‌های متمول روستاست. پسرش دکتر است و آمریکا می‌نشیند. سراغ من را گرفت. جلوی پایش بلند شدم و خودم را معرفی کردم. جلو آمد. صورت من را بوسید و گفت: «مادر، گوش‌هام نمی‌شنوه، شاید به من بخندی، من اومدم اگه بشه درس یادم بدی.

گفتم: نه مادر، خنده نداره. شما کار خوبی کردین اومدین. باعث افتخار منه که اومدین کلاس.

حاج‌خانم جوراب‌های ضخیم بافتنی پایش بود. مثل بقیه کنار منقل نشست. با لذت به کلاس نگاه می‌کرد. کارم که تمام شد گفتم: حاج‌خانم چی شده شما یادی از ما کردین؟!

گفت: می‌خوام یاد بگیرم با خط خودم برای پسرم نامه بنویسم.

دفتر و مدادش را در کیسۀ سفیدِ دست‌دوزی گذاشته بود. وقتی کیسه را دیدم گفتم: «چقدر جالب درست کردین!»

_ فقط یه مداد و دفتر آوردم. یه کتاب به من می‌دین؟

_ باید به نهضت بگم براتون بیارن.»

«به عشق بچه‌های تو دِه» در ۳۲۰ صفحه، شمارگان ۱۰۰۰نسخه و قیمت ۸۰هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است و علاقه‌مندان برای تهیه آن، علاوه بر کتابفروشی‌ها می‌توانند از طریق سایت و صفحات مجازی ناشر raheyarpub.ir اقدام کنند.

همچنین پیشتر نیز کتاب‌های «دختر تبریز»، «معلم حَسابی» و «من به این آرم اعتماد دارم» درباره خاطرات معلمان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در دهه شصت توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده بود.

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است