به گزارش صبا از افتتاح نمایشگاه «رویاهای قرنطینه» علی خسروی در نگارخانه سهراب
به گزارش خبرنگار تجسمی صبا، در افتتاحیه این نمایشگاه که با استقبال اهالی هنر و هنردوستان روبه رو شد،هنرمندانی همچون محمد حسین حلیمی، مریم زندی، ابراهیم حقیقی، محمد علی بنی اسدی، ساعدمشکی، فرشته ستایش، ژیلا کامیاب، بهزاد شیشه گران، ندا راعی، شبنم طلوع،مظهر طاهری،بهروز متین صفت، هوشنگ مهر اردلان،بهرام جلالی و…حضور داشتند.
این نمایشگاه، آثار سال های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ این هنرمند را در بر می گیرد و همه آنها در دوران کرونا خلق شده اند.
خسروی در افتتاحیه این نمایشگاه ،درباره چگونگی شکل گیری این آثار به صبا گفت:”عنوان این مجموعه رؤیاهای قرنطینه، برگرفته از شروع پاندمی کرونا از اواخر سال ۱۳۹۸ بود که وحشت جهانی و مقررات اقامت اجباری در منزل ( قرنطینه) را به همراه داشت.شرایط آن سال توفیق اجباری برای نقاشی و رؤیا پردازی را برای من به فراهم کرد و نتیجه کار، تابلوهایی شد که بخشی از آنها را در این نمایشگاه می بینید.
بیشترِ نقاشیهای این نمایشگاه که با تکنیک اکریلیک روی بوم اجرا شده اند،فیگور زنان هستند؛ زنان نوازنده ای که سازهای ایرانی در دست دارند.خسروی به این نکته نیز اشاره میکند که یکی از دوستانش عنوان «مهربانوان خنیاگر» را برای این آثار برگزیده بود. تکنیک نقاشیها از جهت رنگ، اکریلیک روی بوم است و شیوه کار از جهت ضربههای قلم و رنگهای روشن و فضاهای بیرون، متأثر از امپرسیونیسم اما متفاوت از آن است؛ چرا که هنرمند بیشتر یک شیوه شخصی را دنبال کرده و بر عکسِ هنرمندان امپرسیونیست، این آثار در آتلیه اجرا شدهاند.
خسروی تاکید میکند که نقاشی کردن برایش، شور و شعف دوران کودکی را به همراه دارد: «نقاشی برای من همچون برخورد یک کودک است با قلم و کاغذ و ماژیک رنگی در سالهای نخستین زندگیاش.»
اما در بین بازدیدکنندگان، بهزاد شیشهگران نقاش و طراح گرافیک پیشکسوت حضور داشت که درباره این هنرمند به صبا گفت: علی خسروی هنرمندی است که برای جامعه تجسمی زحمت بسیاری کشیده است. هنرمندی بی آلایش که بدون چشم داشت برای هنرمندان و اهالی فرهنگ این سرزمین کار و تلاش کرده است.از این بابت من به لحاظ شخصیتی ستایشگر او هستم.او بخصوص در عرصه پرتره سازی کارهای ارزنده ای انجام داده و احساس می کنم اگر ایشان در این فضا نبود، جای خالیاش احساس می شد.
شیشه گران با بیان اینکه خسروی هنرمندی است که از دنیای گرافیک و تصویرسازی پا به دنیای نقاشی گذاشته است، اضافه کرد: درباره آثار نمایشگاه رویاهای قرنطینه، احساسم این است که این تجربه ها خوب است؛ هر چند برای به کمال رساندن راه طولانی در پیش دارد تا به دستاوردهای بزرگتری دست یابد. ولی خوشحالم که در این عرصه نیز وارد شده است.
گفتنی است نمایشگاه «رویاهای قرنطینه» تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ در نگارخانه سهراب به نشانی خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر شماره ۱۴۲ پذیرای هنردوستان است.
نمایشگاه،همه روزه از ساعت ۱۱ صبح تا ۸ بعدازظهر برقرار است و البته یکشنبه ها تعطیل . روز جمعه نیز از ساعت ۴ تا ۸ بعدازظهر برقرار است.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است