علیرضا حافظی کارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر خبرگزاری صبا درباره تجربه روی صحنه بردن تئاتر در ایام کرونا گفت: «پزشک نازنین» به دلیل خلاقیتهایی که تلاش شده بود در آن به کار برده شود، اجرای متفاوتی نسبت به تمامی اجراهایی داشت که از «پزشک نازنین» نیل سایمون شاهد بودیم. با احترام به تمامی بزرگان عرصه صحنه و تئاتر، بنده شخصا معتقدم هر اثر سبک و سیاق منحصر به فردی خواهد داشت و امضای ما روی این کار حک شد.
او با اشاره به اینکه اجرای تئاتر منتج به فرهنگ در یک جامعه میشود، ادامه داد: خلق هر اثر هنری نشانه تپش قلب هنر در جامعه است. بنده و آقای جباره اصل درصدد بودیم که به زعم خودمان بتوانیم در رگ هنرهای نمایشی جامعه خودمان نبضی باشیم.
حافظی بیان کرد: زمانی که ما تصمیم گرفتیم این نمایش را روی صحنه ببریم نه کرونا وجود داشت و نه چهره مردم جهان را ماسکهای پزشکی پوشانده بود ولی بعدا به چنین اتفاقاتی رسیدیم. ما بعد از یک وقفه چند ماهه در دوراهی اجرا نرفتن و اجرا رفتن گیر کرده بودیم که درنهایت تصمیم گرفتیم شرایط جدید را بپذیریم و خودمان را با این شرایط تطبیق بدهیم.
او در پاسخ به پرسشی مبنی بر حمایت مسئولان از اجراهای حاضر بر صحنه تئاتر، افزود: فارغ از هر مسالهای، ما توانستیم بالاخره اثر خود را به نمایش بگذاریم و این سوال شما میبایست در مجمعی از کارگردانان و بزرگان تئاتر مطرح شود.
حافظی در پایان بیان کرد: از تمامی عوامل و مدیریت تماشاخانه دیوارچهارم، بازیگران نمایش و دوستان دیگری که قلبا به این نمایش عشق ورزیدند و ما را همراهی کردند، صمیمانه تشکر میکنیم.
نمایش «پزشک نازنین» به نویسندگی نیل سایمون، ترجمه شهرام زرگر و کارگردانی علیرضا حافظی و آرمین جباره اصل تا ۴ شهریورماه در تماشاخانه دیوارچهارم روی صحنه رفت.
پویا یگانه دوست، پارسا دانشمند، زهرا حسینی، صابر ریاحی، مینا دادرس، صالح سخاوت، محمد عظیمی، وانیا کاظمی، سهیل نگهدارزاده بازیگر این اثر هنری بودند.
صادق سیادت
انتهای پیام/
There are no comments yet