به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری صبا، در حالی که دبیری سی و نهمین جشنواره ملی فیلم فجر تا دیروز ۹ مهرماه به شکل غیررسمی برعهده ابراهیم داروغه زاده دبیر سال های اخیر این رویداد سینمایی بود ولی به یکباره حکمی برای محمدمهدی طباطبایی نژاد صادر شد که وی را به عنوان دبیر این دوره جشنواره ملی فیلم فجر معرفی کرد.
وی که چند روز پیش از سمت قبلی خود به عنوان معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی خداحافظی کرده بود به سرعت پست جدیدی در سیستم دریافت کرد و در اولین اظهارنظر رسمی خود اعلام کرد «تا الان قرار ما بر این است که جشنواره فیلم فجر به شکل محدود و کاملاً رعایت شده با حداکثر پروتکلهای بهداشتی برگزار شود. البته منظور از محدود این نیست که حجم جشنواره کوچک شود بلکه برپایی آن را با همان رعایت پروتکلها و ۵۰ درصد ظرفیت سالنها مدنظر داریم.»
طباطبایی نژاد در حالی این رویکرد را مطرح می کند که روند مرگ و میر بر اثر کرونا در هفته اخیر در سطح کشور روند صعودی داشته و مقامات بهداشتی کشور دایم در حال هشدار برای پرهیز از هرنوع تجمع هستند. همچنین سالن های سینما در اغلب شهرهای تعطیل و تعداد سالن های فعال در سطح کشور هم حداقلی هستند و به نظر نمی رسد تا ماه بهمن شرایط به ناگاه تغییر مثبتی داشته باشد.
حال سوال اینجاست در شرایطی که کشور با شرایط خاص روبه رو است برگزاری جشنواره سینمایی به شکل فیزیکی تا چه حد ممکن و ضروری است؟ همچنین از آنجا که بسیاری از خبرنگاران ناگزیر می شوند برای پوشش برنامه های این رویداد سینمایی در محل حضور یابند بیشترین خطر آنها و دست اندرکاران برپایی جشنواره و سینمای میزبان را تهدید می کند.
در حال حاضر جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان به دبیری علیرضا تابش از برپایی در اصفهان صرفنظر کرده و طبق اعلام روابط عمومی جشنواره، اغلب برنامه هایش تا اینجا به شکل آنلاین برنامه ریزی شده است. جشنواره «سینماحقیقت» نیز روش آنلاین را برگزیده است و جشنواره فیلم های کوتاه تهران نیز در تدارک تصمیم گیری نهایی ولی آنچه مسلم است بخش هایی از این رویداد هم به شکل آنلاین برگزار می شود ضمن اینکه هیچ کدام از این جشنواره ها تراکم حضور سینماگران، اهالی رسانه و منتقدان و مردم را ندارند.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است