وی با بیان اینکه توجه به چنین مناسبت هایی در تمام دنیا مرسوم است، افزود: همین امر نشان دهنده اهمیت موضوع و تاثیرگذاری این فرآیند در ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین عموم افراد و در سطح جامعه است. این اقدامات باعث انتشار افکار گوناگون و گسترش مراودات می شود که نقش بسزایی در گسترش کتاب و کتابخوانی دارد. با این حال، به نظر می رسد چنین اقدماتی در عین حال که لازم است اما کافی نیست.
رییس انجمن علمی مطالعات صلح ایران با اشاره به مشکلات موجود در حوزه نشر و کتاب گفت: این حوزه در بحران است. درحال حاضر، با توجه به وضعیت اقتصادی کشور کتاب از سبد خرید خانوار کم شده است و قشر کتابخوان جامعه غالبا دیگر توانایی خرید کتاب را ندارند.
مقصودی در پایاندرباره برنامههای این انجمن در هفته کتاب، با اشاره به اینکه بخشی از فعالیت های انجمن با حمایت های موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران انجام میشود، توضیح داد: تا قبل از شیوع کرونا همواره نشست های نقد و بررسی با حمایت های این موسسه برگزار می کردیم. امسال هم به مناسبت هفته کتاب، فراخوانی در حوزه داستان کوتاه جشنواره «داستان کوتاه کرونا و زندگی صلحآمیز در قرن ۲۱» منتشر کردیم. این جشنواره با داوری چهره های شاخصی مانند محمدعلی علومی و دیگر پیشکسوتان حوزه ادبیات و داستان نویسی برگزار خواهد شد. علاوه بر این، کار دیگری نیز تحت عنوان «زنان و سایه بانی صلح در پساکرونا» توسط کمیته زنان انجمن علمی مطالعات صلح ایران منتشر شده است.
بیست و هشتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از ۲۴ تا ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۹ با شعار «دانایی؛ مانایی» برگزار میشود.
انتهای پیام/
There are no comments yet