به گزارش صبا، پیامهای فیلم «درخواست نهایی» امروز ۲۸ آبان در مجموعه برنامه «سینما حکمرانی» بازخوانی میشود.
«درخواست نهایی» فیلمی درام و مهیج و محصول سال ۲۰۱۱ کشور آمریکا است که بازیگران ی چون کوین اسپیسی، زکری کوینتو و پل بتانی در آن ایفای نقش کردهاند.
محمدرضا حاجی جعفری تهیه کننده مجموعه مستند «سینما حکمرانی» که امروز ساعت ۱۹:۲۱ از شبکه یک پخش میشود، با اشاره به اینکه داستان این فیلم درباره بحران مالی ۲۰۰۸ آمریکا و تاثیر آن بر بورس و شرکتهای بورسی آمریکا است، گفت: با توجه به ضرری که اخیرا مردم در بورس کردهاند و معضلات بنیادی که در بورس ما وجود دارد، بازخوانی پیامهای فیلم «درخواست نهایی» و اتفاقاتی را که در سال ۲۰۰۸ آمریکا افتاد به بینندگان این برنامه پیشنهاد میکنم.
وی افزود: «درخواست نهایی» پیامهای خوبی برای بورس و شرکتهای بورسی ما هم دارد. اینکه افرادی در بازار سرمایه با نام سینگنال فروش هستند که سهامها را به قیمت ارزان به سهامداران خرد میفروشند و باعث ضرر آنها میشوند و بسیاری از مردم را قربانی خواستههای خودشان میکنند. این فیلم دقیقا همین اتفاقات را در امریکا روایت میکند. پیام دیگرش شفافیت در بازار سهام و بورس است که اگر فعالیتهای شرکتهای سرمایهگذاری شفاف بشود و شرکتها اطلاعاتشان را بصورت شفاف اعلام کنند که که متاسفانه در کشور ما اجرا نمیشود، جلوی پنهانکاریها، قربانی شدن مردم و حبابی شدن بورس گرفته میشود.
اسم «درخواست نهایی» که ترجمه مارجین کال است، در حقیقت یک لفظ کنایه آمیز است که به آخرین پیشنهاد بورس باز در آخرین درخواست بورس بازان برای خرید ارزان سهام و در حقیقت حفظ منافع خودشان و قربانی شدن سهامدارها اشاره میکند.
داستان این فیلم از این قرار است که یک شرکت بزرگ مالی، تعدیل نیرو میکند. یکی از قربانیان این رویداد مدیر بخش کنترل بحران است که پیش از این اتفاق روی یک پروژه آنالیز عظیمی کار میکرد. دستیار او پس از ساعت کاری تحقیقات خود را کامل میکند و با همکارانش تماس میگیرد و اطلاعاتی درباره فاجعه مالی شرکت را در اختیار آنها قرار میدهد و…
مجموعه مستند «سینما حکمرانی» که در ۱۰ قسمت تهیه شده است و هر بار با پخش بخشهایی از یک فیلم سینمایی، پیامهای مهم آن را به مخاطب و سیاستمداران یادآوری میکند. اهمیت شفافیت اطلاعات مالی و سیستمهای متصل بانکی و مالی، بینتیجه بودن مذاکره با برخی کشورها و سنگینی جرم فرار مالیاتی از جمله موضوعاتی است که فیلمهای معرفی شده سعی در طرح آنها دارند.
فیلمهای سینمایی تاریک ترین ساعت به کارگردانی جو رایت، تسخیرناپذیران به کارگردانی برایان دیپالما و رستگاری در شاوشن به کارگردانی فرانک دارابونت از جمله فیلمهایی است که بخشهایی از آن در «سینما حکمرانی» بررسی میشود.
این مجموعه کاری از گروه جهش تولید است که اولین فصل آن در ۱۰ قسمت تهیه و پخش آن از ۷ آبان ماه آغاز شده است.
انتهای پیام/