مجید اخشابی خواننده در گفتگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری صبا درباره کارهای جدید خود گفت: مدتی است که روی چند تک ترک کار می کنم که این آثار در مرحله شعر و ملودی قرار دارند و بعد از اتمام این مراحل، ضبط آثار را شروع می کنیم. همچنین قرار است با دو برنامه تلویزیونی همکاری کنم که این همکاری در قالب تیتراژ است و در مرحله مقدمات تولید هستیم.
وی که به تدریس موسیقی می پردازد و بیشترین زمان را صرف این کار می کند با اشاره به اینکه تدریس آنلاین تجربه متفاوتی برای هنرجویان و استادان رقم زده است، خاطرنشان کرد: در ابتدای شیوع بیماری کرونا اصلا به تدریس آنلاین خوشبین نبودم و معتقد بودم هنرجویان بهره ۱۰۰ درصدی از این نوع آموزش نمی برند به همین دلیل حدود پنج ماه آموزشگاه را تعطیل کردیم و حتی آموزش آنلاین نداشتیم. بعد از آن مدتی آموزشگاه بازگشایی شد ولی دوباره با موج دوم و سوم مجبور شدیم کلاس ها را لغو کنیم. بعد از این تعطیلی تصمیم گرفتم درباره کلاس های آنلاین تحقیق کنم و کار را شروع کنم که خوشبختانه با بازخورد و نتایج خوبی مواجه شدم در نتیجه روش های ویژه ای را برای این کار در نظر گرفتیم. خیلی از استادان فکر می کنند در کلاس های آنلاین باید به شیوه کلاس های حضوری تدریس کنند در صورتیکه این کار از پایه و اساس اشتباه است.
این خواننده در ادامه تاکید کرد: به نظر من هنرجویان با این شیوه پیشرفت می کنند زیرا در خانه با دقت و تمرکز بیشتر تمرین می کنند و زمانی را که می خواهند برای رفت و آمد بگذارند برای تمرین بیشتر ذخیره می کنند که نتیجه درخشانی خواهد داشت. همچنین تدریس آنلاین بازدهی کمی نسبت به کلاس های حضوری نداشته است.
وی با اشاره به اینکه شرایط هنرمندان به دلیل کرونا خیلی بد شده است، گفت: به هر حال تمام مشاغل دنیا به دلیل این بیماری دچار زیان شده اند که موسیقی هم از این موضوع جدا نیست. البته مشاغل دیگر تا حدودی فعالیت داشته اند ولی موسیقی رسما تعطیل شده است و لطمات جبران ناپذیری به آن وارد شده است. نوازندگان نمی توانند به صحنه روند و کسانیکه در حوزه تولید فعالیت می کردند خیلی کم توانستند به کار خود ادامه دهند. حتی در استودیو که کار می کنیم استرس همیشه با ما است و همه هنرمندان در انتظار به سر می برند تا این بیماری دست از سر بشر بردارد.
وی در پایان گفت: خیلی ها تلاش کردند کنسرت آنلاین میان مخاطبان جای خود را پیدا کند ولی این اتفاق نیفتاد زیرا در این کنسرت ها حق مطلب ادا نمی شود و این نوع کنسرت ها بیشتر شبیه دیدن یک فیلم از تلویزیون است و خروجی خاصی ندارد. من با کنسرت آنلاین موافق نیستم و معتقدم حسی بین مخاطب و هنرمند به وجود نمی آید. همچنین انتظار داریم نهادهای مرتبط بیشتر از هنر و موسیقیدانها در این شرایط حمایت کنند.
غزاله سعادتی
انتهای پیام/
بیشتر بخوانید
اگر هنرمندان موسیقی متحد بودند مسئولان نمیتوانستند اینگونه نادیدهمان بگیرند
بیحرمتی و کملطفیهای زیادی به موسیقی میشود/ نگاه مسئولان باید اصلاح شود
کشتی موسیقی در حال غرق شدن است
دولت از تعطیلی موسیقی خوشحال هم میشود
هنرمندان موسیقی ماههاست شغل و درآمدی ندارند/ مسئولان هیچ کاری نمیکنند
مسئولان گوش شنوایی برای مشکلات موسیقی ندارند/ دایما خبر مهاجرت میشنویم
شاهد بیتفاوتی و سکوت مسئولان موسیقی هستیم/ فشار اقتصادی بر هنرمندان
هر روز درهای بیشتری روی هنرمندان موسیقی بسته میشود/ دلزده و دلگیریم
آلبوم فیزیکی منسوخ شده است/ چرخه اقتصادی موسیقی از هم پاشیده است
نوازندگان با فروش ساز زندگی خود را میگذرانند/ آینده نامعلوم در سایه ناامیدی
صداوسیما موسیقی دمدستی پخش میکند/ لزوم برگزاری میزگردهای تخصصی موسیقی
دیواری کوتاهتر از دیوار نوازندگان نیست/ مسئولان به هیچ وعدهای عمل نکردند
There are no comments yet