حسام اینانلو نوازنده کمانچه در گفتگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری صبا با اشاره به اینکه از زمانیکه بیماری کرونا شیوع پیدا کرده مانند بیشتر موسیقیدان ها فقط مشغول تدریس آنلاین است، توضیح داد: همه کسانی که مانند من شغل اصلی آن ها معلمی است یاد می گیرند که با سختی ها کنار بیایند. متاسفانه به دلیل شرایط اقتصادی تعداد هنرجویان هر روز کمتر از روز قبل می شود و ما در این شرایط یاد گرفتیم که فقط زندگی را بگذرانیم.
این نوازنده با اشاره به اینکه آموزش آنلاین با آموزش حضوری تفاوت چندانی ندارد، خاطرنشان کرد: دیتای آموزشی این دو اصلا با هم متفاوت نیست و تفاوت اساسی تنها در آداب کلاس های حضوری است که تبدیل به یک فرهنگ شده است. همچنین یک سری تعهدات رفتاری در کلاس های حضوری به وجود آمده بود که همه ملزم به رعایت تعهدات بودند. در کلاس های آنلاین انتقال دیتا و مفاهیم بهتر است و چون هنرجویان فراغت دارند شرایط روحی بهتری برایشان فراهم می شود البته به نظر من این کلاس ها برای یک دوره موقت خوب است.
وی افزود: همه ما از روی ناچاری مجبور هستیم این شرایط را بپذیریم البته کلاس های آنلاین سبب شد استادان خودشان را دوباره بازتعریف کنند. این موضوع باید موقتی باشد زیرا اگر ادامه دار باشد آینده فرهنگی خوبی نخواهد داشت.
این نوازنده کمانچه درباره برگزاری کنسرت های آنلاین نیز بیان کرد: کنسرت های آنلاین مخاطب خاص خودش را دارد و همه با آن ارتباط برقرار نمی کنند زیرا دیدن کنسرت آنلاین نیاز به خلوت دارد تا مخاطب از طریق تلویزیون یا موبایل آن را دنبال کند. البته برگزاری این کنسرت ها هم لازم بود و باید آن را تجربه می کردیم.
این هنرمند در ادامه تاکید کرد: زمانیکه می گوییم سینماها باز شده است شامل همه نوع فیلم یعنی هم فیلم بدنه و هم فیلم مستقل می شود ولی در موسیقی کلا موسیقی کلاسیک ایرانی مخاطب کمی داشته است و در شرایط فعلی خیلی سخت حتی نصف سالن پر می شود. در این شرایط مطمئن هستم که پروژه کنسرت ها با شکست همراه می شود و این موضوع تقصیر مخاطب نیست بلکه باید سالن رایگان در اختیار هنرمندان قرار دهند و به صورت آنلاین و رایگان نمایش دهند تا هم حمایتی برای هنرمندان باشد و هم مردم با موسیقی در ارتباط باشند.
وی در پایان گفت: به نظر من شرایط هنرمندان تئاتر در ایام کرونا بدتر است زیرا لاین آموزش به صورت آنلاین ندارند و به همین دلیل در شرایط سخت تری قرار دارند. متاسفانه فعالیت هنرمندان کاملا مسدود شده است و نیازمند برنامه ریزی برای بهبود شرایط هستیم.
غزاله سعادتی
انتهای پیام/
بیشتر بخوانید
اگر هنرمندان موسیقی متحد بودند مسئولان نمیتوانستند اینگونه نادیدهمان بگیرند
بیحرمتی و کملطفیهای زیادی به موسیقی میشود/ نگاه مسئولان باید اصلاح شود
کشتی موسیقی در حال غرق شدن است
دولت از تعطیلی موسیقی خوشحال هم میشود
هنرمندان موسیقی ماههاست شغل و درآمدی ندارند/ مسئولان هیچ کاری نمیکنند
مسئولان گوش شنوایی برای مشکلات موسیقی ندارند/ دایما خبر مهاجرت میشنویم
شاهد بیتفاوتی و سکوت مسئولان موسیقی هستیم/ فشار اقتصادی بر هنرمندان
هر روز درهای بیشتری روی هنرمندان موسیقی بسته میشود/ دلزده و دلگیریم
آلبوم فیزیکی منسوخ شده است/ چرخه اقتصادی موسیقی از هم پاشیده است
نوازندگان با فروش ساز زندگی خود را میگذرانند/ آینده نامعلوم در سایه ناامیدی
صداوسیما موسیقی دمدستی پخش میکند/ لزوم برگزاری میزگردهای تخصصی موسیقی
اهالی موسیقی یتیم شدهاند/ اوضاع برای بانوان موزیسین بدتر هم است
There are no comments yet