به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استانهای سازمان صدا و سیما، نخستین جلسه شورای تله تئاتر گروه فیلم و سریال مرکز سیمای استانها با حضور اعضای این شورا و با موضوع بررسی اهداف تشکیل شورا، ارزیابی و آسیبشناسی از وضعیت موجود تله تئاترها در مراکز استانها و ارائه راهکارها برای شکوفایی تولیدات تله تئاتر در مراکز برگزار شد.
اعضای شورا شامل فاطمی، رحیمیان، صالحپور، گیلآبادی، گودرزی، سیفیآزاد و معتمدی، شکیبا، علمداری و معصومزادگان در ابتدا توضیحات کلی درباره اهمیت تولیدات تله تئاتر و همچنین اهمیت آن در جذب مخاطب ارایه دادند که از مهمترین آنها میتوان به لزوم تمرکززدایی تولیدات از پایتخت و کشاندن آن به اقصی نقاط کشور با هدف اشتغالزایی و تشویق جوانان تحصیلکرده و متخصص، جلوگیری از نابودی و از هم پاشیدگی تئاتر به عنوان حوزه مادر، اهتمام به رونق تولید در زمینه تئاتر، استفاده از ظرفیت صداوسیما به عنوان زبان معیار هنری و رسانهای با هدف جذب جوانان و متخصصان در استانها به عنوان بازوهای اجرایی و بهرهگیری از این ظرفیت برای نزدیک شدن تولیدات با تصورات مردم اشاره کرد.
نظر اعضای شورا بر این بود که معاونت امور استانها به دلیل پوشش و گستردگی اقلیمی، میتواند پرداخت بهتری نسبت به مقوله تله تئاتر داشته باشد و این مهم با برنامهریزی دقیق موجب شکوفایی تله تئاتر خواهد شد.
اعضای شورا با تاکید بر اینکه بازگشت تئاتر به تلویزیون با توجه به تغییر ذائقهها کار سختی است و این کار با حضور اساتید حاضر شدنی است بر مساله آموزش نیروهای موجود و جدید تصریح کرده و خواستار گزینش سختگیرانه بهترین متنها برای اجرا به شیوه تله تئاتر شدند. همچنین مواریث ملی، ارزشهای ملی و دینی، مفاخر ملی، حمایت از کارهایی که ارزشهای هستیشناسی ایران فرهنگی را در خود دارند، زبان معیار و پاکیزگی محتوایی، اولویتهای کاری در تولید تله تئاتر در مراکز خواهند بود.
بعد از بحث و گفتگو میان اعضای شورا، موارد مختلفی به تصویب رسیدند که از جمله آنها میتوان به استفاده از بودجه طبقه «ب» مراکز در راستای تولید تله تئاتر، اختصاص ۲۰ درصد تولیدات تله فیلم مراکز به این حوزه، جذب افراد متخصص و نیروهای کارآمد استانها برای تولید تله تئاتر، مشارکت بیرونی، تشکیل کمیسیون متون و کمیسیون آموزش و استفاده از متون نمایشی آرشیو رادیویی و نیز ارائه نقطه نظرات کارشناسی در خصوص متون نمایشی، تقسیمبندی و قطببندی مراکزی که در این حوزه متبحرتر و سرآمدتر هستند، ارایه و تدوین شیوهنامه از لحاظ مهم بودن موضوعات و برگزاری جلسات مشابه این شورا با مشارکت اداره ارشاد هر استان در مراکز اشاره کرد.
علاوه بر این ها مقرر شد قطبهای تئاتر در مراکز مشخص شوند و استانهای دارای ظرفیت در این حوزه شناسایی و به عنوان قطب تله تاتر معرفی شوند. شناسایی عوامل موفق و تشکیل و تکمیل بانک اطلاعات این حوزه برای حمایت از فعالیت ها و تولیدات تله تاتر مورد تاکید قرار گرفت.
در پایان احکام اعضا اعطا شد.
انتهای پیام/
There are no comments yet