تاریخچه کباب در ایران چیست؟ | پایگاه خبری صبا
امروز ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۵۳

تاریخچه کباب در ایران چیست؟

برنامه « مستند فرهنگ» سری به فرهنگ غذایی زده و سراغ کباب و تاریخچه این غذا می‌رود.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری صبا، مفاهیم مربوط به آشپزی بخش مهمی از فرهنگ هر تمدنی را تشکیل می‌دهند. فرهنگ از لحظه فراهم کردن مواد اولیه برای طبخ گرفته تا هنگام صرف غذا دخیل است.

ایرانیان صاحب فرهنگی غنی در آشپزی‌اند، در برنامه «مستند امروز» یکشنبه ۶ اردیبهشت ماه تاریخچه کباب در ایران مورد بررسی قرار می‌گیرد و اینکه کباب از چه زمانی وارد کشور شده‌ است و تاریخچه آن چیست و همچنین کباب در ایران معرفی می‌شود.

برنامه «مستند فرهنگ» ساعت ۱۵:۳۰ به همت گروه تولید و تامین از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.

انتهای پیام/

There are no comments yet


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۸/۰۷۵/۴۶۸/۴۰۰
  • تمساح خونی
    168/280/427/250
  • زودپز
    ۱۶۴/۰۵۵/۳۶۳/۵۰۰
  • مست عشق
    ۱۲۰/۲۹۹/۷۲۰/۷۵۰
  • پول و پارتی
    ۹۰/۰۰۰/۳۵۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • صبحانه با زرافه‌ها
    ۵۷/۹۵۲/۲۴۹/۰۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۴۶/۷۱۱/۲۱۲/۰۰۰
  • قیف
    ۲۷/۰۲۷/۶۵۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۴/۳۷۶/۴۱۳/۶۰۰
  • قلب رقه
    ۱۳/۴۹۵/۱۴۱/۰۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۲/۳۹۲/۰۶۱/۵۰۰
  • شه‌سوار
    ۱۰/۶۱۵/۹۴۸/۵۰۰
  • باغ کیانوش
    ۴/۸۶۰/۵۰۸/۰۰۰
  • استاد
    ۹۳۵/۶۸۵/۰۰۰
  • سه‌جلد
    ۳۴۶/۶۴۰/۰۰۰
  • نبودنت
    ۲۲۰/۷۲۰/۰۰۰
  • شبگرد
    ۱۶۲/۴۶۰/۰۰۰
  • شنگول‌منگول
    ۷۳/۹۰۰/۰۰۰