نوجوانان قصه‌ها را داوری می‌کنند/ داستان زندگی خبرنگاران | پایگاه خبری صبا
امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۲۷
رییس جشنواره قصه‌گویی بخش‌های تازه این رویداد را تشریح کرد؛

نوجوانان قصه‌ها را داوری می‌کنند/ داستان زندگی خبرنگاران

رییس بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از قرار گرفتن چند بخش تازه در این رویداد فرهنگی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صبا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، محمدرضا زمردیان معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر این‌ که از سال گذشته و با قرار دادن بخشی با عنوان قصه ۹۰ ثانیه در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، زمینه مشارکت مردم و علاقه‌مندان به قصه و قصه‌گویی در جشنواره فراهم شد، بیان کرد: استقبال چشم‌گیر و معنادار مردم از بخش عمومی جشنواره (قصه ۹۰ ثانیه) که در آن شرکت‌کنندگان برشی از زندگی خود را با عنوان «قصه زندگی من» روایت می‌کردند نشان داد که درک خواسته‌های مردم و ایجاد بستر مناسب برای مشارکت عمومی در حوزه‌های فرهنگی می‌تواند زمینه به ثمر رسیدن یک اتفاق فرهنگی در کشور باشد.

وی افزود: بر همین اساس و با تجربه یک‌ ساله برگزاری بخش عمومی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی (قصه زندگی من)، در سال جاری و در جریان بیست‌ودومین دوره از جشنواره، بخش‌های جنبی جدیدی به این بخش از جشنواره اضافه شد تا ضمن جلب مشارکت بیشتر مردم، موضوع شهرنشینی و خوب زندگی کردن در شهر از یک سو و بیان فرهنگ و آداب و رسوم و تاریخ ایرانیان به سایر مردم دنیا از طریق قصه از سوی دیگر، مورد توجه قرار گیرد.

رییس جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی ادامه داد: بر اساس هماهنگی صورت گرفته با شهرداری تهران به عنوان حامی فرهنگی این جشنواره، مسابقه‌ای با عنوان «قصه شهر من» در بخش عمومی جشنواره در نظر گرفته شد تا شهروندان تهرانی، در طول ۹۰ ثانیه، قصه‌ای از شهر و زیست شهری خود روایت کنند. قصه‌هایی که در نهایت علاوه بر داوری در بخش عمومی جشنواره، به صورت مجزا داوری شده و نفرات برتر از سوی شهرداری تهران و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تقدیر خواهد شد.

معاون فرهنگی کانون در ادامه از آغاز همکاری کانون زبان ایران به عنوان یکی از معتبرترین مراکز آموزش زبان‌های خارجی برای کودکان و نوجوانان با جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خبر داد و گفت: بر اساس توافق صورت گرفته با کانون زبان ایران، بخش دیگری به عنوان بخش جنبی قصه ۹۰ ثانیه در نظر گرفته شده است تا زبان‌آموزان و همچنین مدرسان کانون زبان ایران، قصه‌هایی که به بیان فرهنگ، آداب، رسوم، تمدن و زیبایی‌های ایران می‌پردازد را به زبان‌های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و عربی در ۹۰ ثانیه بیان کنند و با یکدیگر به رقابت بپردازند.

قصه زندگی خبرنگاران

زمردیان به بخش جنبی دیگری در بخش قصه ۹۰ ثانیه جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی که مربوط به خبرنگاران است اشاره کرد و گفت: با تجربه موفقی که سال گذشته در این حوزه به دست آمد، بنا شده تا امسال با مشارکت «باشگاه خبرنگاران جوان» بخش قصه زندگی خبرنگاران به صورت گسترده‌تر مورد توجه قرار گیرد. بر این اساس خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، اهالی مطبوعات، گزارشگران رادیو و تلویزیون و تمام آن‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند می‌توانند در این بخش قصه‌ زندگی حرفه‌ای خود را روایت کنند تا آثارشان همانند سایر بخش‌های جنبی، هم در میان فیلم‌های بخش عمومی و هم به صورت مجزا مورد داوری قرار گیرد تا به بهترین‌های آن جایزه اهداء شود.

رییس جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی یادآور شد: تمام این‌ بخش‌های جدید به عنوان بخش‌های جنبی قصه ۹۰ ثانیه هستند که هر کدام مخاطبان خود را به صورت تخصصی خواهند داشت اما کماکان تمامی مردم ایران، بدون توجه به سن و محل سکونت و… می‌توانند قصه‌های خود را در زمان ۹۰ ثانیه به صورت فیلم و با کیفیتی که در فراخوان جشنواره مورد اشاره قرار گرفته است پس از ثبت‌نام در سایت جشنواره قصه‌گویی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

اعضای نوجوان کانون، داور قصه‌گویی می‌شوند

معاون فرهنگی کانون در ادامه از یک اتفاق تازه دیگر در جریان جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خبر داد که اعمال داوری اعضای نوجوان کانون در کنار داوری تخصصی است.

وی افزود: از آنجایی که نوجوانان یکی از مهم‌ترین گروه‌های هدف برنامه‌های کانون از جمله جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به حساب می‌آیند و قصه‌ها می‌توانند راهی برای رشد و تربیت این نسل به حساب آیند، تصمیم بر آن شده تا علاوه بر داوری تخصصی آثار ارسالی به جشنواره، این آثار در هر سه مرحله استانی، منطقه‌ای و ملی از سوی نوجوانان عضو انجمن‌های تخصصی کانون از جمله انجمن ادبی، انجمن قصه‌گویی و انجمن نمایش هم داوری شود تا در پایان بهترین اثر از نگاه آن‌ها نیز مورد قدردانی قرار گیرد.

رییس جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در پایان با بیان این‌که بخش اصلی جشنواره یا همان قصه‌گویی صحنه‌ای مطابق سال‌های گذشته در دو حوزه ملی و بین‌الملل برگزار خواهد شد، تاکید کرد: در بخش ملی دختران و پسران ۱۲ تا ۱۸ سال، زنان و مردان بالای ۱۸ سال و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و در بخش بین‌المللی هم علاوه بر قصه‌گویان برتر سایر کشورها، برگزیدگان ۲۱ دوره پیشین جشنواره، مجریان، گویندگان و قصه‌گویان رسانه ملی و تئاتر کشور امکان ارائه اثر و شرکت در جشنواره را دارند.

علاقه‌مندان به شرکت در بخش تخصصی یا همان بخش صحنه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تا ۱۷ شهریور و متقاضیان شرکت در بخش عمومی جشنواره یا همان قصه ۹۰ ثانیه تا ۱۰ مهر فرصت دارند تا ضمن ثبت‌نام در پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir آثار خود را در این پایگاه بارگذاری کنند.

انتهای پیام/

There are no comments yet


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۹/۰۱۴/۹۱۳/۴۰۰
  • زودپز
    ۱۷۱/۳۵۴/۰۳۵/۰۰۰
  • تمساح خونی
    ۱۶۸/۲۸۰/۴۲۷/۲۵۰
  • مست عشق
    ۱۲۰/۲۹۹/۷۲۰/۷۵۰
  • پول و پارتی
    ۹۰/۰۰۰/۳۵۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • صبحانه با زرافه‌ها
    ۶۵/۳۲۳/۷۹۱/۵۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۴۸/۱۴۲/۱۱۹/۵۰۰
  • قیف
    ۲۷/۰۲۷/۶۵۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۵/۵۹۴/۸۹۸/۶۰۰
  • قلب رقه
    ۱۴/۰۲۶/۷۲۶/۰۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۲/۳۹۲/۰۶۱/۵۰۰
  • شه‌سوار
    ۱۰/۶۱۵/۹۴۸/۵۰۰
  • باغ کیانوش
    ۶/۰٬۷۰/۷۸۴/۰۰۰
  • شنگول منگول
    ۱/۲۴۶/۰۲۷/۵۰۰
  • استاد
    ۹۹۲/۹۳۰/۰۰۰
  • سه‌جلد
    ۳۸۰/۷۹۰/۰۰۰
  • نبودنت
    ۲۴۸/۶۶۰/۰۰۰
  • شبگرد
    ۱۸۳/۳۵۰/۰۰۰