به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، قربانعلی کناررودی رییس گروه تحقیقات تاریخ معاصر و تاریخ شفاهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تصریح کرد: مصاحبه تاریخ شفاهی و ثبت تجربه زیسته برخی از فرهیختگان و اهالی علم و فرهنگ در ایام کرونا از جمله فعالیت های گروه تحقیقات تاریخ معاصر و تاریخ شفاهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بوده است.
وی ادامه داد: مهمترین بخش این طرح ثبت و ضبط چگونگی مواجهه فرهیختگان در عرصه علم و فرهنگ با این ویروس و تاثیر آن در سبک زندگی فردی، اجتماعی و پیشبرد و یا توقف فعالیتهای علمی و پژوهشی آنان در این دوران بوده است. مصاحبههای انجام شده بین ۲۰ تا ۶۰ دقیقه انجام شده است و براساس شیوه نامه گفتوگوهای تاریخ شفاهی، مصاحبههای ۶۰ فرهیخته کشور ثبت و ضبط شده است.
به گفته وی، این گفتوگوها با همت پژوهشکده اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران انجام شده و امید است این پژوهش در قالب کتاب منتشر شود.
رییس گروه تحقیقات تاریخ معاصر و تاریخ شفاهی سازمان در پایان خاطرنشان کرد: تدوین تجربیات افراد از دوران کرونا برای آیندگان بسیار اهمیت دارد زیرا امکان جمعآوری دریافت تجربیات همه مردم وجود ندارد بنابراین تدوین تجربیات فرهیختگان که بسیار راهبردی و مفید است میتواند برای پژوهشهای اسنادی در حوزه تاریخ شفاهی اهمیت ویژه ای داشته باشد.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است