مهدی حسینی در گفتگو با خبرنگار هنرهای تجسمی خبرگزاری صبا درباره نمایشگاهی از عکس هایش که با عنوان «جنگ خاموش» برای دومین بار در خانه هنرمندان ایران به نمایش گذاشته است، گفت: در این نمایشگاه ۱۸ قطعه عکس از میان ۵۵ عکس انتخاب شده و به نمایش درآمده است که به موضوع تحریم های دارویی ایران اختصاص دارد.
این هنرمند عکاس اعلام کرد: اولین عکس این مجموعه را از پدرم عکاسی کردم که با مشکل تامین داروهایی روبرو بود که در شرایط تحریم قابل تهیه نبود. پس از آن سراغ مردم و بیماران دیگری که با این مشکلات روبرو بودند، رفتم.
وی با اشاره به چاپ محدود کتاب آثار این نمایشگاه بیان کرد: کتاب «جنگ خاموش» در تعداد محدود چاپ شده است ولی برای انتشار آن در تیراژ بیشتر هیچ گونه حمایتی دریافت نکردم بنابراین این عکس ها را به صورت مجازی در وب سایت به نمایش گذاشته ام.
حسینی با اشاره به مستندنگاری های تاریخ جنگ در ایران اظهار کرد: در زمینه تاریخ جنگ، منابع تاریخی بسیاری داریم که می توان به آنها استناد کرد اما در زمینه تحریم دارویی ایران که به نوعی جنگ خاموش محسوب می شود، این عکس ها تنها سند است ولی متاسفانه تاکنون با بی توجهی از سوی مسئولان مواجه است.
این عکاس مستندنگار از آماده شدن پروژه دوم عکاسی خود برای چاپ و انتشار خبر داد و گفت: مجموعه دوم عکاسی من نیز هم اکنون آماده انتشار است اما تاکنون موفق نشده ام برای این منظور حامی مالی پیدا کنم.
حسینی درباره مجموعه دوم عکاسی خود توضیح داد: این مجموعه را با موضوع اچ آی وی و در حدود ۶ سال کار و زندگی ۱۰ نفر از مبتلایان به ویروس اچ آی وی را مستندنگاری کرده ام که تاکنون در هیچ جای دنیا به این شکل درباره اچ آی وی کار نکرده اند.
وی در پایان گفت: جامعه نیاز به آگاه سازی دارد ولی هیچ نهاد و سازمانی در این زمینه حاضر به حمایت نیست و برای انتشار مجموعه عکس های این پروژه مهم نیز چندان خوشبین نیستم.
نمایشگاه «جنگ خاموش» تا ۳۰ شهریورماه در گالری محیطی خانه هنرمندان ایران برپاست.
انتهای پیام/
There are no comments yet