ایوب آقاخانی «جشن حنابندان» را خواند/ گزارش‌هایی از جنگ ایران و عراق | پایگاه خبری صبا
امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۱۳

ایوب آقاخانی «جشن حنابندان» را خواند/ گزارش‌هایی از جنگ ایران و عراق

کتاب صوتی «جشن حنابندان» با صدای ایوب آقاخانی منتشر شد.

به گزارش صبا، کتاب صوتی «جشن حنابندان» نوشته محمدحسین قدمی با صدای ایوب آقاخانی منتشر شد که از کتابخوان اختصاصی سوره مهر، سایت سماوا و فیدیبو قابل دریافت است.

«جشن حنابندان»عنوان کتابی است از محمد حسین قدمی که در این اثر گزارش‌هایی را از وضعیت جبهه‌های جنگ و حاشیه‌های میدان نبرد ارایه کرده است، یازدهمین چاپ این اثر توسط انتشارات سوره مهر صورت گرفته است.

کتاب «جشن حنابندان» شامل دو گزارش از خاطره‌های عملیات کربلای پنج و بیت المقدس چهار است. نویسنده در گزارش اول کتاب در طول عملیات کربلای پنج، مطالبی نوشته و جمع آوری کرده است. گزارش دوم نیز مربوط به عملیات بیت المقدس چهار، مناطق غربی کشور و بخشی از خاک عراق (از جمله حوادث مربوط به بمباران شیمیایی حلبچه) به سفارش سید مرتضی آوینی و برای مجموعه روایت فتح است.

قدمی درباره چگونگی شکل‌گیری این اثر بیان کرد که سال ۱۳۶۵ مسئول صفحه جبهه و جنگ روزنامه صبح آزادگان بودم. تشویق و ترغیب دوستان نویسنده، مرا وادار به نوشتن خاطرات و گزارش‌های مستمر کرد تا جایی که توسط این نوشته‌ها با شهید مرتضی آوینی آشنا شدم و به سفارش او این مطالب در قالب کتاب «جشن حنابندان» در سال ۱۳۶۸ به چاپ اول رسید. کار را از خانه، مدرسه، مسجد و محل کار شروع کردیم. زندگی با آنان را در پادگان‌ها، رزم‌های شبانه، لحضات تنهایی و راهپیمایی‌های روزانه در سرما و سختی و در غم و شادی بررسی کردیم که حاصل کار در قالب کتاب «جشن حنابندان» آورده شده و از آن فیلم مستند چهار قسمتی «دسته ایمان» تولید شده است که در برنامه‌های روایت فتح پخش شد.

مقام معظم رهبری در تقریظی بر این کتاب نوشته‌اند: «روز و شبی چند در لحظه‌های پیش از خواب، در فضائی عطرآگین و مصف‍ّا و در معراج شور و حالی که سطور و کلمات نورانی این کتاب به خواننده خود عطا می‌کند، سیر کردم و خدا را سپاس گفتم، هم بر آن قطره عشقی که در جان این نویسنده افکنده و چنین زلال‌ِ اندیشه و ذوقی را بر قلم او جاری ساخته است، و هم بر آن دست قدرتی که نقشی چنان بدیع و یکتا بر صفحه تاریخ معاصر پدید آورده و صحنه‌هایی که افسانه‌وار از ذهن و چشم بشر این روزگار بیگانه است، در واقعیت زندگی این نسل از ملت ایران نقش زده است… له الحمدالحامدین ابدا لآبدین.»

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است