نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر به کار خود پایان داد | پایگاه خبری صبا
امروز ۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۱۷

نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر به کار خود پایان داد

مراسم اختتامیه نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر با رونمایی از ۱۷ مجسمه خلق شده در این رویداد و تجلیل از هنرمندان به پایان رسید.

به گزارش صبا، مراسم اختتامیه نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر با رونمایی از ۱۷ مجسمه خلق شده در این رویداد و با پیام سید مجتبی حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تجلیل از هنرمندان حاضر در این رویداد به کار خود پایان داد.

ابوذر حلوایی‌پور مدیر روابط عمومی این شرکت و رییس نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر در آیین پایانی این مراسم ضمن قدردانی از تمام کسانی که در برگزاری این رویداد سهم داشته‌اند، گفت: در راستای تحقق اهداف فرهنگی هنری و ایفای مسئولیت‌های فرهنگی اجتماعی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر و طبق برنامه‌ریزی‌ها و اهدافی که برای سال ۱۴۰۰ تنظیم شده بود، اولین دوره سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر با همکاری جمعی از هنرمندان مجسمه‌ساز در سیرجان برنامه‌ریزی شد.

به گفته او هدف این رویداد در وهله نخست، فراهم کردن فرصتی برای حضور هنرمندان در شهر سیرجان بود و در گام دوم توجه به هنر مجسمه‌سازی و گسترش این هنر در شهر سیرجان و تقویت بنیه هنری هنرمندان این شهر است.

حلوایی‌پور عنوان کرد: از بدو تصمیم‌گیری درباره برگزاری این سمپوزیوم تلاش کردیم استانداردهای لازم رعایت شود و کارها به صورت اصولی و حرفه‌ای و با استفاده از مشاوران و هنرمندان قوی در این زمینه پیش برود. یکی از مهم‌ترین سیاست‌های ما در برگزاری این رویداد پایه‌ریزی و تداوم این کار در سال‌های آینده است و امیدواریم این سمپوزیوم در سال‌های آتی به همت و میزبانی شرکت گل گهر و محوریت شهر سیرجان ادامه داشته باشد.

او درباره پیامدهای برگزاری چنین رویدادی برای جامعه سیرجان بیان کرد: این سمپوزیوم یک رویداد جدید برای مردم و هنرمندان سیرجان است و با توجه به تمهیداتی که اندیشیده شده است بدون شک پیامدهای مثبت و خیلی خوبی را برای هنرمندان و مردم سیرجان خواهد داشت. امیدواریم هنرمندان بهره لازم را از این رویداد ببرند تا در سال‌های آتی هنرمندان مجسمه‌ساز سیرجانی در سطح کشور معرفی شوند و در سمپوزیوم‌های مختلف شرکت کنند.
مدیر روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در پایان سخنانش تصریح کرد: امیدواریم در سال‌های سمپوزیوم مجسمه سازی گل گهر را با سنگ و متریال های دیگر برگزار کنیم.

سید مجتبی موسوی مدیر هنری سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل گهر که در کارنامه خود سابقه برگزاری ۱۶ سمپوزیوم دارد، گفت: با اینکه من نیز فرزند خطه کویر هستم اما تا پیش از سفر به سیرجان تصور نمی‌کردم این شهر از قابلیت‌های خوبی برای برگزاری سمپوزیوم مجسمه‌سازی برخوردار است.

به گفته او، مردمان سیرجان بسیار دغدغه‌مند و اهل فرهنگ و هنر هستند و سمپوزیوم مجسمه سازی با اقبال خوبی از سوی اهالی سیرجان و هنرمندان سراسر کشور روبه‌رو شد.

او افزود: از زمانی که نخستین بار برای گفتگو درباره برگزاری سمپوزیوم مجسمه‌سازی به سیرجان سفر کردم تا برگزاری این رویداد تنها ۵ ماه زمان برد و این موضوع ناشی از درایت و همراهی مدیران و همکاران شرکت گل گهر و گروه سیاستگذاری این رویداد بود.

موسوی تشریح کرد: پس از انتشار فراخوان سمپوزیوم در ۲۷ خردادماه ۱۸۴ طرح از ۱۰۳ هنرمند به دبیرخانه این رویداد رسید که این آمار بسیار امیدوار کننده است و پس از داوری ۱۷ طرح پذیرفته شدند، از این میان در میان پذیرفته‌شدگان دو هنرمند خانم و ۱۵ هنرمند مرد حضور داشتند. اما در بخش دستیاران تعادل میان هنرمندان خانم و مرد برقرار شد. در مجموع در این رویداد ۴۵ هنرمند حضور داشتند.

او اظهار کرد: پشتبانی شرکت گل گهر از سمپوزیوم مجسمه‌سازی بی سابقه بود و در جریان برگزاری این رویداد با ابتکار احمد زیدآبادی برای نخستین بار کارگاه آموزش مجسمه سازی برای کودکان راه اندازی شد و ۴۰ قالب گچی در اختیار کودکان گذاشته شد.

او در بخش پایانی سخنانش نوید تولد هنرمندان برجسته مجسمه‌ساز سیرجانی در سال های آتی را داد و ابراز امیدواری کرد با تداوم برگزاری سمپوزیوم مجسمه سازی گل گهر به‌زودی سیرجان به عنوان یکی از قطب های گردشگری فرهنگی و هنری کشور بدل شود.

سعید شهلاپور یکی از اعضای هیات داوران گفت: به عنوان یک ایرانی به خود می بالم که مجموعه صنعتی گل گهر با کمک مدیرانش توانسته است در امر تولید آثار هنری ورود کند و سهمی در اعتلای هنر مجسمه سازی در سرزمینم داشته باشد.

او عنوان کرد: من تاکنون در برگزاری بیشتر سمپوزیوم هایی که در ایران برگزار شده، سهم داشته ام اما بدون اغراق می گویم سمپوزیوم مجسمه سازی گل گهر یکی از حرفه ای ترین رویدادهای مجسمه سازی است که تاکنون در ایران برگزار شده است.

محمدرضا علیزاده مدیرکل ارشاد استان کرمان گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر فرصت و امکانی فراهم شده تا در استان کرمان رویدادهای مهم تجسمی رقم بخورد و جای بسی خوشحالی است که امشب شاهد اختتامیه پنجمین سمپوزیوم مجسمه سازی این استان هستیم. به پشتوانه هنرمندانی چون علی اکبر خان صنعتی و محمد هژبر ابراهیمی باید بگویم که هنرمندان کرمانی همیشه در عرصه ملی حرفی برای گفتن دارند.

او افزود: او ابراز امیدواری کرد با اقدامات فرهنگی و هنری که در سیرجان صورت گرفته به‌زودی سیرجان به قطب مجسمه سازی کشور بدل شود. او همچین از راه‌اندازی هنرستان هنرهای زیبا در سیرجان و بم در مهرماه سال جاری خبر داد.

در این مراسم محمدرضا علیزاده پیام مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را قرائت کرد.

در بخشی از این پیام آمده است: «سمپوزیوم مجسمه سازی گل گهر سیرجان با برنامه ریزی و در ارتباط و همکاری هنرمندان، شهروندان و بخش اقتصادی و صنعتی می تواند مقدمه ای برای تحول فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی سیرجان با تمرکز بر هنر باشد و وجوه فرهنگی و هنری سیرجان که بر جنبه های اجتماعی و اقتصادی نیز موثر است، بیش از گذشته تقویت شود. این سمپوزیوم در نخستین دوره با مشارکت هنرمندان حرفه ای در هیات انتخاب و تولید آثار، نویدبخش ادامه فرایندی فرهنگی و هنری در جان سیرجان است. از حامیان و هنرمندان نخستین سمپوزیوم مجسمه سازی گل گهر سیرجان قدردانی می کنم و برای هنرمندان و فعالان هنر سلامتی و موفقیت را آرزو دارم.»

حجت نجمی‌نیا مدیر مجتمع گل گهر نیز در این مراسم تشریح کرد: حمایت های همیشگی مهندس عتیقی مدیرعامل شرکت در تحقق مسئولیت‌های اجتماعی و برگزاری این رویدادها نشان دهنده نگاه عمیق مجموعه گل گهر به فرهنگ و هنر است و در پنج ماهی که کلید برگزاری سمپوزیوم مجسمه سازی در سیرجان زده شد، مجموعه گل گهر حمایت همه جانبه خود را معطوف به این رویداد کرد که همین جا باید از مدیران این مجموعه  و هنرمندانی که در برگزاری این رویداد سهم داشتند قدردانی کنم.

به گفته نجمی نیا، سمپوزیوم مجسمه سازی گل گهر در نخستین گام آنقدر حرفه ای و خوب برگزار شد که می‌تواند تنها به اتکا برگزاری این رویداد مدعی شد سیرجان توانایی این را دارد که در آینده بسیار نزدیک پرچم‌دار فرهنگ و هنر در جنوب شرق کشور باشد.

حمید شانس از هنرمندان پیشکسوت مجسمه‌سازی، داور و عضو شورای سیاستگذاری یکی دیگر از سخنرانان مراسم اختتامیه بود که در سخنانش به ابعاد لزوم برگزاری چنین رویدادهای هنری و به ویژه برگزاری این رویداد بزرگ هنری در سیرجان پرداخت.

در پایان مراسم از هفده هنرمند، دستیاران، ستاد اجرایی و مدیران شرکت گل‌گهر که در سمپوزیوم همکاری داشتند، تجلیل شد.

انتهای پیام/

There are no comments yet


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۹/۰۱۴/۹۱۳/۴۰۰
  • زودپز
    ۱۷۱/۳۵۴/۰۳۵/۰۰۰
  • تمساح خونی
    ۱۶۸/۲۸۰/۴۲۷/۲۵۰
  • مست عشق
    ۱۲۰/۲۹۹/۷۲۰/۷۵۰
  • پول و پارتی
    ۹۰/۰۰۰/۳۵۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • صبحانه با زرافه‌ها
    ۶۵/۳۲۳/۷۹۱/۵۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۴۸/۱۴۲/۱۱۹/۵۰۰
  • قیف
    ۲۷/۰۲۷/۶۵۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۵/۵۹۴/۸۹۸/۶۰۰
  • قلب رقه
    ۱۴/۰۲۶/۷۲۶/۰۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۲/۳۹۲/۰۶۱/۵۰۰
  • شه‌سوار
    ۱۰/۶۱۵/۹۴۸/۵۰۰
  • باغ کیانوش
    ۶/۰٬۷۰/۷۸۴/۰۰۰
  • شنگول منگول
    ۱/۲۴۶/۰۲۷/۵۰۰
  • استاد
    ۹۹۲/۹۳۰/۰۰۰
  • سه‌جلد
    ۳۸۰/۷۹۰/۰۰۰
  • نبودنت
    ۲۴۸/۶۶۰/۰۰۰
  • شبگرد
    ۱۸۳/۳۵۰/۰۰۰