کاظم دانشی نوبسنده و کارگردان فیلم سینمایی «علف زار» در گفتگو با خبرنگار سینمایی صبا با اشاره به موضوع و محتوای این فیلم عنوان کرد: «علف زار» یک فیلم دادگاهی محسوب میشود که دارای یک قصه ملتهب است. ماجرای اصلی فیلم براساس یکی از پروندههای قضایی چند سال اخیر نوشته شد که این پرونده در همان بازه زمانی رخداد قابل توجه رسانهها قرار گرفت و در خبرگزاریها اطلاعرسانی شد و شاید خیلی از تماشاگران نسبت به آن پیش زمینه قبلی داشته باشند.
کارگردان فیلم کوتاه «راحانا» درباره اولین فیلم سینماییاش بیان کرد: این اثر در اصل برداشتی از واقعیت است که مخاطب در اواسط فیلم با این نکته و در اصل به پرونده و جزییات آن مواجه میشود.
کارگردان فیلم کوتاه «من پرتقال دوست ندارم» با اشاره به زمان نگارش فیلمنامه افزود: با توجه به تحقیقات گستردهای که مربوط به تحقیق و بررسی پرونده در قوه قضاییه و دادگستری میشد، نزدیک به دو سال زمان برای نگارش فیلمنامه صرف کردم.
او ادامه داد: پس از نگارش فیلمنامه با بهرام رادان برای تهیهکنندگی این اثر قرارداد امضا کردیم و پس از آن حدود یک سال هم روند کسب مجوز از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و قوه قضاییه به دلیل داستان اثر طول کشید.
نویسنده و کارگردان فیلم کوتاه «بادکنکهای رنگی» درباره پایان مراحل پیش تولید گفت: بالاخره اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ما موفق به کسب پروانه ساخت برای فیلم شدیم و بلافاصله پیش تولید را آغاز کردیم.
دانشی درباره مراحل تولید و فیلمبردای اثر بیان کرد: پس از پایان مراحل پیش تولید در مرداد ماه ۱۴۰۰ تولید فیلم را آغاز کردیم و پس از حدود ۴۰ جلسه فیلمبرداری کار به پایان رسید.
کارگردان فیلم کوتاه «مثل تو و محدوده یک درجه» افزود: هم اکنون تدوین این اثر که به عهده حمید نجفیراد است، در مراحل آخر قرار دارد و میتوان گفت تقریبا آماده است و همزمان علیرضا علویان بخش صداگذاری کار را در دست گرفته است.
این فیلمساز با اشاره به سی و هشتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران که ۲۷ مهر تا ۲ آبان ماه برگزار شد گفت: برای حضور در جشنواره سی و هشتم به عنوان تهیهکننده اثری را آماده کرده بودم که متاسفانه دچار سانسور شد، البته فیلم در مرحله اول پذیرفته شده بود ولی برای اکران ملزم به سانسورهای عجیب و غریبی بود که به محتوا آسیب میزد و به همین دلیل کارگردان با سانسورها موافقت نکرد و دوستان مجوز اکران در جشنواره را برای کار صادر نکردند.
وی ادامه داد: سوء مدیریت آسیبزایی که در جشنواره براساس سانسور، توقیف و نادیده گرفتن روی فیلمهای کوتاه تاثیر گذاشت، باعث شد تا فیلمهای زیادی به این دوره از جشنواره راه پیدا نکنند.
این نویسنده و کارگردان فیلم با ابراز تاسف برای برخورد سلیقهای با آثار فیلمسازان اذعان کرد: شایسته جشنوارهای که یکی از ورودیهای اسکار شده است، نبود که با فیلمسازان و فیلمهای کوتاه اینگونه برخورد کنند. این اتفاق تلخی بود که مدیران انجمن سینمای جوانان ایران در آخرین دوره جشنوارهای که مسئولیتش را برعهده داشتند و شاید قرار بر تحویل آن به دیگری را داشته باشند، رقم زدند.
او افزود: امیدواریم که مدیر بعدی انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر جشنواره بعدی با فیلمسازان فیلم کوتاه مهربانتر رفتار کنند و در کنار آنها و حامیشان باشند.
دانشی با بیان این نکته که جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران از مهمترین رویدادهای هنری کشور است مطرح کرد: چشم امید بیش از ۲ هزار فیلمساز به این جشنواره است و امیداوریم که مدیران و مسئولان مرتبط با نظرات سلیقهای برای دور بعدی جشنواره تصمیم گیری نکنند.
کاظم دانشی در پایان درباره تصمیم اکران فیلم سینمایی «علف زار» تصریح کرد: تمام تلاشمان برای آماده شدن فیلم و رسیدن به جشنواره ملی فیلم فجر است و امیدواریم برای سال ۱۴۰۰ بتوانیم آن را اکران کنیم. البته برای گرفتن پروانه ساخت فیلم سختیهای زیادی را سپری کردیم و امیدواریم گرفتن پروانه نمایش فیلم خیلی سخت نباشد.
نگار امیری
انتهای پیام/
There are no comments yet