به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری صبا، مراسم افتتاحیه ویژهبرنامه هنری «سرو ایرانی» که ادای دین هنرمندان به شهید حاج قاسم سلیمانی است، عصر دوشنبه ۱۳ دیماه با حضور محمود شالویی دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود سالاری معاون امور هنری، محمدحسین نیرومند مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور سینمایی و هنری، اصغر امیرنیا مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد وزارت ارشاد و جمعی از هنرمندان پیشکسوت در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
این مراسم با اجرای عبدالرضا امیراحمدی و شعرخوانی علیرضا قزوه آغاز شد و داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون طی سخنانی درباره شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: در این چند روز اخیر درباره این شهید زیاد صحبت شده است و من پای تلوزیون برنامه های مربوط به او را تماشا میکردم و به این نکته رسیدم که ما موجودات تدریجیای هستیم، یعنی یکباره کسی نمیشویم بلکه به تدریج به جایی که میخواهیم، میرسیم.
او ادامه داد: من در این چند روز همه تاریخ این خاک را دوره کردم و تمام حماسهسازان، فقها، سربازان، دانشمندان و فداییان این سرزمین را مرور کردم. من تمام حافظ را در عرفان این شهید دیدم، تمام سعدی را در اندیشهاش و تمام مولانا را در او دیدم. به نظر من حاج قاسم یک هنرمند بود و بازتاب تمام تاریخ ما.
این هنرمند در پایان با بیان خاطرهای از علی شریعتی گفت: به قول دکتر شریعتی که با افتخار استاد تاریخ بنده بود «شهید قلب تاریخ است»؛ این پرمحتواترین جملهایست که در تمام این سالها درباره شهید شنیدهام و شهادت حاج قاسم سلیمانی یک بار دیگر این جمله را به من ثابت کرد. او به این امر اعتقاد داشت که تا شهید نباشی به شهادت نمیرسی و خود با رفتار و منش زندگی به این مهم دست یافت.
در ادامه برنامه مرشد محسن میرزاعلی به نقالی و پردهخوانی پرداخت.
محمود شالویی دستیار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با قرائت اشعاری درباره این شهید اظهار کرد: آنچه باید درباره شهید حاج قاسم سلیمانی گفته میشد، عزیزان حاضر در مراسم عنوان کردند. تاریخ سیاسی اسلام و تاریخ این مرزوبوم، تاریخ شجاعتها و حماسههای بزرگمردانی است که نمونههای مانند آنها به سادگی یافت نمیشود اما در این میان حاج قاسم چیز دیگریست.
او ادامه داد: حاج قاسم سلیمانی نه تنها برای ایرانیان بلکه برای جهانیان یک مکتب است و برای همه ما الگوییست ساخته شده از سنتهای پیامبر اسلام. آنچه او داشت از اسلام و قرآن و تعالیم وحیانی بود.
شالویی در پایان خاطرنشان کرد: از تمام همکارانی که چنین برنامه ارزشمندی را با نام شهید قاسم سلیمانی تدارک دیدهاند، تشکر میکنم.
در ادامه برنامه مرشد عباس شیرخدا شعرخوان و شاهنامهخوان باسابقه کشور چند بیت شعر برای هنرمندان قرائت کرد.
سپس با حضور مسئولان حاضر در مراسم از خانواده شهید مدافع حرم هادی باغبانی و خانواده شهید افشاریان تجلیل شد. پس از مراسم قدردانی فاطمه افشاریان دختر شهید افشاریان به شعرخوانی برای حاضران در سالن پرداخت.
در پایان مراسم افتتاحیه رویداد هنری «سرو ایرانی» حاضران در سالن به اتفاق به محوطه فرهنگسرای نیاوران رفتند و با حضور مسئولان فرهنگی کشور و فرزندان شهدای مدافع حرم درخت سروی با پلاک نام حاج قاسم سلیمانی کاشته شد.
سپس نمایشگاه هنرهای تجسمی «سرو ایرانی» شامل آثار نقاشی، خوشنویسی، عکس و پوستر افتتاح شد. این نمایشگاه تا ۱۷ دی ماه در معرض تماشا قرار دارد.
انتهای پیام/
There are no comments yet