اکران‌ شبیه صفِ اتوبوس شده است/ «گربه سیاه» را سرگرم‌کننده و بدون سیاه‌نمایی‌ ساختم | پایگاه خبری صبا
امروز ۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۱
کریم امینی در گفتگو با صبا:

اکران‌ شبیه صفِ اتوبوس شده است/ «گربه سیاه» را سرگرم‌کننده و بدون سیاه‌نمایی‌ ساختم

کارگردان فیلم سینمایی «گربه سیاه» با انتقاد از شیوه مدیریت اکران، درباره تولید این فیلم از ایده تا فیلمبرداری توضیح داد.

کریم امینی کارگردان فیلم سینمایی «گربه سیاه» که در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری صبا درباره روند نگارش فیلمنامه این اثر عنوان کرد: نگارش فیلمنامه «گربه سیاه» حدود یکسال زمان برد و در ابتدا با علی اصغری طرحی را نوشتیم که با اضافه شدن بهرام رادان به عنوان تهیه کننده نگارش فیلمنامه و بازنویسی آن را از پاییز ۱۳۹۷ الی پاییز ۱۳۹۸ انجام دادیم.

کارگردان فیلم سینمایی «دشمن زن» اظهار کرد: از اوایل سال ۱۳۹۸ به مدت ۷ ماه درگیر گرفتن پروانه ساخت اثر شدیم و تولید آن را سال ۱۳۹۸ شروع کردیم.

این بازیگر و کارگردان سینما با اشاره به انتخاب بازیگر این فیلم مطرح کرد: در ابتدا تصمیم داشتیم تا از چهره های ناشناخته برای تمامی نقش ها انتخاب کنیم و به همین دلیل بخش زیادی از زمان پیش تولید کار صرف انتخاب بازیگر شد و پس از اینکه از حدود ۱۵۰ نفر از بازیگران تئاتر و دیگر هنرمندان تست گرفتیم بازیگر مورد نظر انتخاب شد.

کارگردان فیلم سینمایی «گربه سیاه» ادامه داد: زمانی که فیلمنامه به من ارایه شد کاراکتر کیا رکنی و ترلان پروانه در آن وجود نداشت و در بازنویسی هایی که با علی اصغری داشتیم این دو کاراکتر به فیلمنامه اضافه شدند.

بازیگر سریال «پرده نشین» بیان کرد: سوژه فضای مجازی همیشه از دغدغه های من بوده است و همیشه می خواستم تا به موضوع الگو گرفتن از فضای مجازی و به نوعی از افرادی که به عنوان اینفلوئنسرها شناخته می شوند، بپردازم.

او افزود: الگوپذیری به دلیل اینکه دانش و اطلاعاتی همراه ندارد بیشتر به بیراهه رفتن است و به همین دلیل این سوژه مرا ترغیب کرد تا در کنار پرداختن به این مساله به بحث جوانانی که صاحب انگیزه و استعداد هستند اما متاسفانه جامعه آنها را به سمت و سویی می‌برد که  شاید خوشایند نباشد در فیلم «گربه سیاه» اشاره کنم.

در هر جایگاهی سعی می کنم بهترین خودم باشم

بازیگر سریال «تعبیر وارونه یک رویا» درباره فعالیت خود در زمینه کارگردانی اظهار کرد: علاقه من به کارگردانی همیشگی است و در کنار آن تجربه بازیگری داشتم و بازیگری برای من در هدایت بازیگر جلوی دوربین کمک بزرگی بود.

این کارگردان سینما عنوان کرد: در حال حاضر نیز در فیلمی به تهیه کنندگی حسین فرحبخش و کارگردانی مجید مافی در ژانر ملودرام اجتماعی به عنوان بازیگر بازی کرده ام و البته باید بگویم که بازیگری و کارگردانی برای من دو مقوله جدا از هم هستند در هر جایگاهی که حضور داشته باشم در خدمت کار هستم و سعی می کنم بهترین خودم باشم.

بازیگر فیلم سینمایی «آب نبات چوبی» عنوان کرد: در زمان پیش تولید «گربه سیاه» تمرین های زیادی داشتیم و بخشی از زمان دورخوانی ها را در پلاتو تمرین می کردیم و این تمرین ها به بازیگران کمک زیادی کرد تا در ایفای نقشی که برعهده داشتند، موفق باشند.

بازیگر فیلم سینمایی«اگزما» ادامه داد: خیلی دوست داشتم تا «گربه سیاه» در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته باشد اما بهرام رادان تهیه کننده و بازیگر کار خیلی موافق نبود و قطعا تصمیم نهایی نیز با تهیه کننده که صاحب اثر است، بود.

بازیگر فیلم سینمایی «خواب زده ها» درباره حضور بهرام رادان به عنوان بازیگر در فیلم مطرح کرد: بهرام رادان همیشه مدنظر دارد تا در کاری که تهیه کننده است بازی نکند ولی کار به سمتی رفت که به عنوان بازیگر با کار همراه شد.

بازیگر سریال «عقیق» با اشاره به اکران های بین المللی فیلم توضیح داد: اکران های بین المللی به شکل تک سانس در نظر گرفته شده است تا هموطنانی که علاقه‌مند به تماشای آثار ایرانی هستند بتوانند کار را روی پرده سینما ببنید.

سانس های کم و ساعت های اکران عجیب

بازیگر سریال «دیگری» تاثیر ویروس کرونا بر اکران ها را مخرب دانست و اظهار کرد: متاسفانه تعطیلی های مکرر سالن‌های سینما و ترافیک اکران ها لطمه زیادی به کار زد و ما اکنون با تعداد سانس ها خیلی کم در ساعت های خیلی عجیب مثل ساعت ۱۱ صبح و یک ظهر جمعه در سینما مواجه هستیم که اصلا در این زمان هیچکس به سینما نمی رود.

بازیگر فیلم سینمایی «روزگار» ادامه داد: از یک طرف سینمادارها حق دارند چون از آنها نیز مثل فیلمسازان حمایتی نمی‌شود ولی کاش در مقابل، سانس های نامتناسب زمان اکران ها را بیشتر می کردند تا بلکه کمی از هزینه فیلم ها بازمی گشت.

او اظهار کرد: باید این نکته را هم در نظر گرفت که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی قطعا اولین گزینه ای که از سبد خرید مردم حذف می شود، سینماست و آنهایی هم که به سینما می روند برای سرگرمی و خنده است البته که «گربه سیاه» به ویژه در قسمت های اول، فیلم بار سرگرمی و خنده دار بودن را دارد ولی در کنار سرگرمی سعی دارد تا حامل پیام هم باشد.

خلاصی از شر فیلم های در صف اکران

کارگردان فیلم «گربه سیاه» عنوان کرد: سازمان سینمایی در زمینه اکران ها جز اینکه تعداد زیادی از آثار را روانه سینما کرد هیچ کمکی به دیده شدن و بازگشت هزینه فیلم ها نکرده است و صف اکران فیلم ها شبیه به صف اتوبوس شده است که متاسفانه هیچ تاکید و مدیریتی بر اینکه چه تعداد مسافر باید سوار شود تا ایمنی صورت بگیرد و به سلامت برسند، ندارد و تنها منتظر هستند تا از شر فیلم های پشت این صف خلاص شوند.

بازیگر سریال «سارقان روح» مطرح کرد: سازمان سینمایی می تواند با بودجه هایی که به اشتباه صرف مسائل دیگر و به سمت نهادهای بی ربط هدایت می شود حمایتگر سینما و سینماگران باشد.

بازیگر سریال «یاغ بی روزنه» توضح داد: هرچقدر فیلم کمدی ساخته شود خوب است ولی فیلم هایی که حامل پیام و معنا و مفهوم است، ضرورت دارد چراکه در طول تاریخ شاهد کمک فرهنگی سینما به مخاطبان بوده و هستیم.

کارگردان فیلم کمدی «دشمن زن» بیان کرد: «دشمن زن» کار کمدی است که پس از آن به سمت فیلم اجتماعی که علاقه اولیه ام بود تغییر مسیر دادم ولی متاسفانه شرایط کرونا و اکران ها باعث شد تا بازخوردی که انتظار آن را داشتم، اتفاق نیفتد.

او عنوان کرد: «گربه سیاه» هم پیام و مفهوم دارد و هم اینکه در پرداخت داستان آن از سیاه نمایی پرهیز شده است و می تواند انتظار مخاطب را از یک اثر اجتماعی برآورده کند و با توجه به اینکه در مورد فضای مجازی و استعدادهایی که سرکوب می‌شود، ساخته شده به مخاطبان دیدگاه های جدیدی ارایه می دهد و تاکنون نیز بازخوردهای مثبتی از افرادی که فیلم را دیده اند، گرفته ام.

کریم امینی در پایان گفت: خوشبختانه پلتفرم های نمایش خانگی فضای بازی برای ارایه آثار دارند و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته اند به همین دلیل برای پروژه جدیدی که قرار است کارگردانی کنم با وجود فیلمنامه خوبی که در دست دارم قطعا ساخت یک سریال در نمایش خانگی را تجربه خواهم کرد.

نگار امیری

انتهای پیام/

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۹/۰۱۴/۹۱۳/۴۰۰
  • زودپز
    ۱۷۵/۱۷۵/۹۵۵/۵۰۰
  • تمساح خونی
    ۱۶۸/۲۸۰/۴۲۷/۲۵۰
  • مست عشق
    ۱۲۰/۲۹۹/۷۲۰/۷۵۰
  • پول و پارتی
    ۹۰/۰۰۰/۳۵۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • صبحانه با زرافه‌ها
    ۶۸/۸۷۸/۰۶۶/۵۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۴۸/۷۸۰/۵۰۳/۵۰۰
  • قیف
    ۲۷/۰۲۷/۶۵۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۵/۵۹۴/۸۹۸/۶۰۰
  • قلب رقه
    ۱۴/۰۲۶/۷۲۶/۰۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۲/۳۹۲/۰۶۱/۵۰۰
  • شه‌سوار
    ۱۰/۶۱۵/۹۴۸/۵۰۰
  • باغ کیانوش
    ۶/۶۰۴/۷۷۵/۰۰۰
  • شنگول منگول
    ۱/۶۳۳/۸۸۲/۵۰۰
  • استاد
    ۱/۰۰۱/۲۱۰/۰۰۰
  • سه‌جلد
    ۴۰۳/۳۹۰/۰۰۰
  • نبودنت
    ۲۶۷/۸۲۰/۰۰۰
  • شبگرد
    ۱۹۵/۰۷۰/۰۰۰