به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، آیین رونمایی از مستند «مُلک شهروز» پرتره شهروز ملکآرایی از تولیدات جدید شبکه مستند سیما و مراسم پاسداشت یک عمر فعالیت هنری این پیشکسوت عرصه صدا و دوبله شب گذشته شنبه ۹ بهمن ماه در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
محسن یزدی مدیر شبکه مستند و جمعی از پیشکسوتان عرصه صدا و دوبله مانند جواد پزشکیان، همت مومیوند، عباس نباتی، کسری کیانی، دلارام شکوهی، پارسا کجوری، محمد مصطفیزاده، مریم بنایی، سارا جعفری، محمدرضا فصیحینیا، علیرضا اوحدی، فرزاد احمدی، ناهید حجتپناه و حسن روشن پیشکسوت فوتبال در این مراسم حضور داشتند.
شهروز ملکآرایی در آغاز مراسم با قدردانی از تلاش شبکه مستند برای ساخت مجموعه مستندهای «دوبله و صدا» گفت: از همه کسانی که به این مراسم آمدند بسیار تشکر میکنم. امیدوارم قدمهایشان پربار و پربرکت باشد و برای هنر این مملکت کوشش کنند از کسانی که زحمت کشیدند و این برنامه را برگزار کردند، تشکر میکنم.
او در پایان عنوان کرد: من چیزی جز تشکر از شما ندارم و کاری که انجام دادم به خاطر عشقم بود.
محسن یزدی مدیر شبکه مستند در ادامه مراسم در سخنان کوتاهی از حضور پیشکسوتان دوبله و صدا، هنرمندان و علاقهمندان در این مراسم قدردانی کرد.
ابوالفضل توکلی کارگردان و تهیهکننده مستند «ملک شهروز» هم در ادامه درباره روند ساخت این مستند توضیحاتی ارایه کرد: حدود ۲ سال پیش که مستند منوچهری را میساختم کرونا تازه وارد کشورمان شده بود و در اواسط کار به مشکل تولید برخوردیم. خاطرم هست یک روز که در رادیو مشغول تصویربرداری بودیم گروهی مجهز را دیدم که مشغول ضدعفونی بودند. آن موقع صحبت از این بود که با گرم شدن هوا این ویروس از بین میرود بنابراین به دوستان گفتم یکی دو پلان از او بگیرید که یادگار بماند غافل از اینکه دو سال گذشته است و هنوز درگیر این بیماری هستیم.
توکلی بیان کرد: مستند پرتره ملکآرایی یکسال پیش آماده شد اما از شبکه خواهش کردم که این مستند را پخش نکنند تا بتوانیم مراسم رونمایی برایش برگزار کنیم.
این مستندساز با اشاره به جنبههای هنری زندگی شهروز ملکآرایی اظهار کرد: شخصا با صدای ملکآرایی و همنسلان او خاطرات زیادی دارم و خداوند را شکر میکنم که این توفیق نصیب من شد تا بتوانم از ایشان مستند بسازم. زمانی که جنگ بود و مشکلات زیادی وجود داشت با صدای ملکآرایی دوران خوشی را گذراندیم. بنده با کارتون «دهکده حیوانات» خاطرات بسیاری دارم و عاشق کاراکتر آقا ببره بودم که توسط این هنرمند دوبله شده بود.
او خاطرنشان کرد: در تولید فیلم برای اینکه برخی نسخهها کیفیت لازم را نداشت نسخه اصلی را تهیه کردم و صدای دوبله شده را زیر صدای نسخه اصلی گذاشتم. وقتی صدای اصلی را گوش میکردم به جرات میتوانم بگویم که صدای دوبله شده ملکآرایی بینهایت بهتر از صدای اصلی بود به ویژه در آواها مانند خنده. در آنونس این مستند نیز از روی عمد صدای خنده «آقا ببره» که توسط او اجرا شده بود را گذاشتم تا تاکید کنم که چه قدر صدایش خوب بوده است.
کارگردان مستند «ملک شهروز» با گلایه از برخی بیمهریها توضیح داد: اولین روز فیلمبرداری بنا به پیشنهاد ملکآرایی کار را در واحد دوبلاژ صدا و سیما آغاز کردیم. علی رغم گرفتن مجوز و هماهنگی های صورت گرفته، اتفاقی رخ داد که اصلا در شان ما نبود مانند صدا زدن واحد حراست برای بیرون بردن گروه فیلمبرداری که اصلا اتفاق درستی نبود اما من شخصا همه اینها را نادیده میگیرم و با عشق ساخت فیلمهای مستند درباره استادان و پیشکسوتان عرصه صدا و دوبله را ادامه میدهم. معتقدم فیلمی که امروز میسازم با همان انرژی است که ۵ سال پیش فیلم میساختم.
همت مومیوند هنرمند دوبله در ادامه برای ارایه لوح سپاس و تندیس شبکه مستند به این پیشکسوت عرصه دوبله دعوت شد و با حضور روی صحنه در سخنانی کوتاه عنوان کرد: هر چه داریم از نفس پیشکسوتان است. ملکآرایی علاوه بر اینکه همتبار ما است و به او افتخار میکنیم واقعا یکی از همکاران دوستداشتنیام بوده و هست.
بخش پایانی این مراسم با اهدای لوح سپاس و تندیس شبکه مستند به شهروز ملکآرایی و رونمایی از مستند «ملک شهروز» انجام شد.
مستند «ملک شهروز» پرترهای از شهروز ملکآرایی بازیگر دوبله باسابقه و خواننده ایرانی است و به جنبههای مختلفی از زندگی هنری و کاری او میپردازد. شهروز ملکآرایی هنرمندی است که به تیپسازی در عالم دوبله شهره است و از نقش گوییهای او میتوان از شخصیت کاپیتان لینچ در کارتون «ماجراهای گالیور» و آقای ووپی در کارتون «تنسی تاکسیدو» نام برد.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است