به گزارش صبا، میلاد شکرخواه مدیر فناوری اطلاعات چهلمین جشنواره فیلم فجر در خصوص چگونگی جمع آوری آرای مردمی گفت: ما امسال در چهلمین دوره جشنواره با دقت نظر بیشتر، بحث آرای مردمی جشنواره را به صورت آنلاین و از طریق سامانه سمفا دنبال کردیم.
او افزود: شکر خدا براساس پیشبینیهای فنی صورت گرفته فرآیند ثبت آرای مردمی به خوبی و با ضریب اطمینان بالا در حال انجام است و تا پایان امروز نتایج اولیه آن توسط روابط عمومی جشنواره اعلام میشود. تیزر روند ثبت آرای مردمی جشنواره پیش از نمایش فیلمها در همه سالنها پخش میشود. اینجا من هم یک بار دیگر شیوه انجام آن را از ابتدا تشریح میکنم تا افرادی که تاکنون به سامانه مراجعه نکردهاند، بتوانند به راحتی رای خود را ثبت کنند.
شکرخواه با اشاره به صیانت از آرای مردمی، در خصوص نحوه بررسی آرا عنوان کرد: ما به منظور صیانت از آرای تماشاگران و حقوق صاحبان آثار در چندین مرحله احراز هویت را براساس شماره تلفن همراهی که با آن بلیت خریداری شده است، بررسی میکنیم، بدین صورت که تماشاگران محترم با در اختیار داشتن کد رزرو بلیط فیلم و سانس مورد نظر، به سالن سینما مراجعه میکنند. ۹۰ دقیقه پس از دریافت بلیت چاپ شده از کیوسک یا گیشه سینماهای نمایشدهنده آثار جشنواره، پیامک لینک (https://fajrvote.samfaa.ir) شرکت در رایگیری به همراه کد رای را دریافت خواهند کرد. البته باید به این نکته اشاره کنم که کد شرکت در رای یکتا است و تنها برای شماره تلفن همراه خریدار پیامک میشود و تنها برای آن شماره معتبر خواهد بود.
او اظهار داشت: از زمان دریافت پیامک تا ۱۲ ظهر روز بعد امکان ثبت رای برای تماشاگران محترم امکانپذیر است.
شکرخواه اظهار داشت: ما در زمان ثبت رای، یک بار دیگر عملیات اعتبارسنجی و احراز هویت با شماره تلفن همراه خریدار از طریق ارسال رمز یک بار مصرف انجام میدهیم. در مرحله آخر رای به صورت چند ستارهای قابل ثبت است و محاسبه آن به شرح زیر است:
میانگین رای = مجموع امتیازهای داده شده / تعداد رای مثال : ۲٫۵ و ۵ و ۱٫۵ / ۳ = ۳
او تصریح کرد: ما براساس احراز هویت و اعتبارسنجیهایی که در چند مرحله انجام میدهیم، عملاً احتمال استفاده از کد رای را از اشخاص غیر سلب میکنیم و همین امر باعث ایمنتر شدن فرآیند رایگیری خواهد بود.
مدیر فناوری اطلاعات چهلمین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: ممکن است در برخی موارد افراد بگویند پیامکی برای ما ارسال نشده که این موضوع زیر ۱ درصد است و در ۹۹ درصد مواقع پیامکها ارسال میشوند، زیرا امکان ارسال مجدد پیشبینی شده است و تقریباً این احتمال به زیر ۱ درصد میرسد.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است