به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان، محمدمهدی اسماعیلی در نشست با فعالان جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان که صبح امروز چهارشنبه ۲۷ بهمن ماه در وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد با تبریک میلاد حضرت علی(ع) درباره برنامه ریزی برای برگزاری این جشنواره گفت: میتوان برای دوران پساکرونا برنامهریزی مناسب برای برگزاری هرچه بهتر رویدادهای فرهنگی تدارک دید استان همدان ظرفیتهای بالایی برای انجام رویدادهای مهم فرهنگی دارد و تلاش ما بر این است که زیرساختها و ظرفیتهای این استان را افزایش دهیم.
او با اشاره به پروژه تالار مرکزی استان همدان خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم در سفرهای استانی رییس محترم جمهور و دولت مردمی این تالار را هم در قالب پروژههای استانی قرار دهیم و بودجه مناسب برای این استان و تالار مرکزی جذب کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: استان همدان میتواند به یک قطب فرهنگی تبدیل شود این استان هم از منظر گردشگری و هم از بعد فرهنگی شرایط خوبی دارد زیرا هم مفاخر و آثار فرهنگی قابل توجه و هم مردمان فرهنگدوستی دارد.
اسماعیلی تاکید کرد: در این استان شعرا، موسیقیدانان، نویسندگان و شخصیتهای فرهنگی و هنری بسیاری داریم و از این منظر میراثی کهن در همدان وجود دارد و معتقدم این استان ظرفیت برگزاری جشنوارههای بینالمللی را هم دارد.
او همچنین درباره برگزاری بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان تصریح کرد: باید برنامهریزی مناسبی برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره تدارک دیده شده و در جهت ارتقا و رشد آن تلاش بیشتری کرد. امیدوارم بتوانیم کارهای بزرگتری در این استان انجام دهیم.
علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان در ادامه این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اظهار کرد: این جشنواره میتواند فضای خوبی را در استان ایجاد کند به ویژه که در دو سال گذشته به دلیل فراگیری بیماری کرونا وقفه ای در فعالیتهای هنری اتفاق افتاد و این جشنواره میتواند یک تغییر ذائقه برای کودکان و نوجوانانی باشد که در این ایام بیشتر در خانه بودند.
حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این نشست با اشاره به ویژگیهای استان همدان اظهار کرد: تا به امروز به اندازه توان این استان از ظرفیتهایش استفاده نشده است آمادگی خوبی در این استان برای برگزاری رویدادهای فرهنگی وجود دارد و باید کمک کرد تا آنچه در تاریخ درباره فرهنگ و شخصیتهای فرهنگی این استان وجود دارد، استفاده شود.
محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ نیز در بخش دیگری از این نشست گفت: نباید این جشنواره در تراکم اخبار پایان سال و کرونا محو شود و به نظر می رسد برگزاری این جشنواره بعد از ماه مبارک رمضان و اردیبهشتماه سال آینده مناسب باشد.
احمدرضا احسانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در ادامه گزارشی از روند برگزاری جشنواره، تشکیل ستاد اجرایی و کمیته های مختلف ارایه کرد و بیان کرد: همدان با همه ظرفیت آماده برگزاری این رویداد هنری به بهترین شکل ممکن است.
شهرام کرمی عضو شورای سیاستگذاری بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان نیز پس از سخنان احمدرضا احسانی عنوان کرد: تئاتر اساساً یک ماهیت زنده دارد و با فضای مجازی نمیتواند عجین شود و تاثیر آن به زنده برگزار شدن است و در این دو سالی که با کرونا مواجه شدیم شاهد تاثیر مخرب این بیماری بر روی حوزههای آموزشی و هنری بودیم، از این رو برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان یک ضرورت است و نه صرفا به عنوان یک جشنواره هنر برای هنر بلکه برای ایجاد شرایط شاد برای کودکان و نوجوانان باید به آن نگریست.
او در پایان گفت: این جشنواره بینالمللی و تاثیر آن در بین خانوادههای هنری بسیار زیاد و یک جشنواره کاملا مردمی است حضور جمعیت انبوه در این جشنواره بسیار خوب است و در استان همدان مسئولان واقعا پای کار فعالیتهای هنری هستند. همچنین این رویداد یکی از مهمترین جشنوارهها در بین استانها است و امید داریم این جشنواره آغازی برای پرورش کودکان و نوجوانان در عرصه تئاتر برای آینده این هنر باشد.
امیر مشهدی عباس دبیر بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در پایان با اشاره به اضافه شدن سه بخش تئاتر فراگیر، آیینی و سنتی و تئاتر با اجرای کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال اعلام کرد: این بخشها که از دوره بیست و هفتم اضافه شده از نیازهای امروز تئاتر کودک و نوجوانان است که امیدوارم شورای سیاستگذاری با مصوب کردن این بخشها شاهد ادامهدار بودن آنها در سالهای آتی نیز باشیم،
دبیر بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در ادامه گزارشی از روند فعالیتهای جشنواره ارایه کرد.
بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به دبیری امیر مشهدیعباس و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن هنرهای نمایشی ایران و دیگر سازمانها و نهادهای استان همدان با شعار «تئاتر، پرواز پروانههای خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار میشود.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است