داستان «عشق اگر سایه خواست من هستم» متنی شاعرانه دارد. توصیفات زیبا در وصف ناامیدی و امید و شرحی شاعرانه از عشق و شوق در برابر امر امام زمانه. کتاب در تمام بندهای خود روایتی خواندنی و قابل لمس از خستگی و در عین حال شیدایی سفر از ری تا مکه با مرکَب زمینی و بازگشت از این سفر و در ادامه راهی شدن دوباره به مکه برای دیداری تازه را بازگو میکند. دلنگرانیها و خیالاتی که قهرمان داستان را آنی رها نمیکند در تمام طول متن قطره به قطره با مخاطب متن به شراکت گذاشته میشود و او در نهایت مخاطبش را در جایگاه خود نشانده و واله و شیفته متن نامه امام میکند و به شیدایی میکشاند.
داستان کتاب «عشق اگر سایه خواست من هستم» از حیث تاریخی نیز در زمان حکومت عباسیان و وزارت برمکیان رخ میدهد. زمانهای که در آن برمکیان در اوج قدرت در دستگاه خلافت عباسی هستند و تمامی امور حکومتی را در ید خود دارند و در این میان انتخاب والی شیفته امام شیعه از سوی کارگزاران عباسی نیز در نوع خود اتفاقی است بسیار جذاب و هیجان برانگیز که سرنوشتی عجیب را نیز برای وی رقم می زند.
این کتاب نیز به مانند آثار اخیر شجاعی با تصویرگری فرهاد جمشیدی بهره برده است. او برای تاثیرگذاری متن از تصاویر سیاه و سفید برای کتاب بهره برده است و سعی کرده تمام افکار و حالات درونی حاضران در داستان را با تصویرسازی چهرههای حاضر در دل متن کتاب به مخاطب منتقل کند.»
انتهای پیام/
There are no comments yet