به گزارش خبرنگار تجسمی صبا، نمیشگاه گروهی «نائیریکا» از جمعه ۲۰ اسفندماه به صورت مشترک در گالری ژینوس و گالری بهارین افتتاح میشود و تا پنجشنبه ۲۶ اسفندماه ادامه دارد.
فراخوان این نمایشگاه گروهی با موضوع زن در دی ماه سال ۱۴۰۰ به صورت رویدادی مشترک بین گالری ژینوس و گالری بهارین منتشر شد که بر این اساس بیش از ۸۰ اثر از ۵۶ هنرمند دریافت شد.
در این نمایشگاه بخشی از آثار در گالری ژینوس و بخشی دیگر در گالری بهارین روی دیوارها نصب شده و در معرض تماشا قرار میگیرند.
هنرمندان حاضر در این نمایشگاه عبارتند از مهدی اسدی، اعظم احمدزاده، مینا بحرینی، انسیه برخواه، پرتو پورقرایی، کیانا پیراسته، مهسا ذاکری، سیده زهرا ترابی، بهاره چاکری، نعیمه چوبانی، رعنا حاصلیان، مهسا خان احمدی، فاطمه خامسی، ناهید خنجری، علـی درخواه، غزاله دهپور، مجتبی رستمی، نفیسـه رسولی، راحله رسولی، عصمت روزبیانی، بهمن زارعیان، روژان سرهنگی، جلال الدین سلطان کاشفی، زهرا شاهپوری، پژمان شکیب، ژینوس شهیدی، پانته آ صادقی، سهیـلا صادقی، مریم صحیحی فرح صداقت، مریم طاهریانفر، نازیلا عطار انوری، سکینه علائی، فرشته عسگری، فوژان فرهـود، رفعت فکوری،هانیه فیروزآبادی، فرزانه قریشی، راحله قندهاری، مینا کاتبی، مسیحا ماندگار، رویا محمدیها، مرتضی محسنی، شقایق محمدی، پـرویز معزز، شیرین معیا، فرشـتـه مقـتـدر، فهیمه ملامیرزائی، سارا منصورفر، نسیم مهدوی، رضا میرشفیعی، روناک میرمحمدی، حسین نوروزی، محمود همتی، شیما هنرمند راد، اعظم یونسـی.
در بیانیه نمایشگاه نوشته شده است: «واژه «نائیریکا» از اسامی دخترانه در ایران باستان است، ریشه این واژه در فارسی بوده و در اوستا به عنوان «بانو» و «زن خوب و وفادار» از آن یاد شده است.
زن در قالب نیمه پیکر انسانی که زاینده آن نیمه دیگر نیز هست، در جایگاهی فراتر از قوم، نژاد و ملت قرار دارد. جستجو برای یافتن هویت واقعی او درواقع تلاشی است جهت کشف هویت و سرشت راستین نوع بشر برای جهانی انسان پرور و انسانگرا.
زن در عرصه پهناور جهان از آغاز پیدایش بر روی زمین، صرفه نظر از زمان و مکان، قوم و نژاد، کیش و آیین همواره بار مسئولیتی ویژه را بر دوش داشته است: زادن، پروردن و به بلوغ رساندن. این قسمت از حیات زن است که انکار و چون و چرا نمی پذیرد، در واقع هویت جویی برای زن، در ورای این ویژگی خاص او باید صورت بگیرد. نقشی که زن در کنار یا جدا از ویژگی خاص خود (زایش)، در ساختار اجتماعی، تاریخی ، زیربنای فرهنگ و تمدن در روان اجتماعی و پیدایش اعتقادات و باورها و در نهایت در اعتلای بشر است.
اثبات حضور زن در کنار مرد، در تکوین تمدن بشر نه بهعنوان یک تقابل، بلکه در هیاتی همسو، حقیقتی است که میتواند روزنهای به کشف حقیقت دیگر، یعنی اهمیت و نقش زن وتوانایی و آگاهیاش در رویارویی با جهان امروز باشد.
در رویداد حاضر بر آن شدیم تا با گردآوردن آثار گروهی از اساتید و هنرمندان رشته هنرهای تجسمی با دیدگاههای مختلف و فارغ از هرگونه محدودیت در تکنیک، سبک و جنسیت واژه «زن» را برای مخاطبین به تصویر درآوریم.
به امید روزی که زنان در سرتاسر این پهنه خاکی، برای حضور پررنگ در اجتماع مصممتر شوند و همراه با کوله باری از اعتمادبنفس و آگاهی از نقش خود در فرهنگ و تمدن بشر، نقش واقعی خود را ایفا نمایند.»
علاقهمندان میتوانند برای بازدید از این نمایشگاه به گالری ژینوس به نشانی تهران، خیابان دکتر فاطمی، ابتدای خیابان ولیعصر، پلاک۲۱، طبقه اول و گالری بهارین به نشانی تهران، خیابان کریم خان، خیابان حافظ، نرسیده به پل حافظ، نبش ورشو، جنب داروخانه متروپل، ساختمان ۵۰۹، طبقه اول، واحد ۳ مراجعه کنند.
انتهای پیام/
There are no comments yet