به گزارش صبا، آیین قدردانی از هنرمندان نیکوکار در عرصه سینما عصر دیروز چهارشنبه ۱۸ اسفندماه در سالن سینماتوگراف موزه سینمای ایران برگزار شد.
در ابتدای این برنامه بخشهایی از مستند «همه درختان من» ساخته رخشان بنیاعتماد محصول سال ۱۳۹۳ به نمایش در آمد پس از آن مستندی در معرفی مهلقا ملّاح فعال محیط زیست و بنیانگذار سازمان جمعیت زنان مبارزه با آلودگی محیط زیست که از او به عنوان «مادر محیط زیست ایران» یاد میشود، برای حاضران اکران شد.
فاطمه سادات محمودپور مستندساز سینما پس از دریافت نشان زرین نیکوکاری در این مراسم اظهار کرد: باور دارم هر اثری که با موضوعات هنری ساخته شود یک خیر ماندگار است چراکه هنر تاریخ انقضا ندارد و مخاطب آن فطرت انسان هاست که هرگز تغییر نمیکند پس یک اثر هنری میتواند خیری ماندگار برای سالیان سال باشد.
سیدهادی محقق کارگردان و نویسنده فیلم «درب» نیز تندیس فیلم نیکوکاری از این برنامه به عنوان هنرمند نیکوکار دریافت کرد و گفت: ما خوشبختیم که میتوانیم کسی را خوشحال کنیم اولین نیکوکار بیمنت عالم خداست و مهمترین وجه نیکوکاری او این است که از گناهکاری ما چشمپوشی میکند.
بهروز شعیبی کارگردان و بازیگر سینما چهره دیگری بود که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفت.
شعیبی در پیامی ویدیویی که به این مراسم ارسال کرده بود، عنوان کرد: نیکوکاری باید در هرجای دنیا توسعه یابد و ما باید آن را در هر فرد، خانواده و دنیایی نشر و گسترش دهیم کاری که همه فلاسفه و اندیشمندان در هر دوره داشتند و تلاش کردند که دنیا را به جای بهتری برای همه مردم تبدیل کنند.
او تاکید کرد: غیر از کار اجرایی و تفکر اجرایی آنچه در مرکز فرهنگ نیکوکاری برایم جذاب بود این است که به فرهنگسازی و ایجاد چهارچوب و قاعدهای برای بنیادهای خیریه توجه میشود. مراکزی که مسیر را برای دیگر خیریهها هم روشن میکنند و درخواستم این است که شما نه تنها برای مردم که برای مسئولان هم این مسیر را شفاف و روشن کنید.
کارگردان فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» خاطرنشان کرد: نیکوکاری بخشی فطری و دائمی در انسان است در درام نیروهای خیر و شر هستند که روبروی هم قرارمیگیرند این نیروی خیر با عمل نیکوکارانه مشخص میشود.
بهروز شعیبی در پایان گفت: هنر سینما و هنر نمایش دین خود را به نیکوکاری ادا کرده چرا که چارهای هم جز این نداشته است در فیلم های سینمایی «دهلیز» و «دارکوب» رویکرد ما به این موضوع بیشتر بوده اگرچه که نمیتوانم، بگویم در دیگر آثارم این موضوع کم بوده است.
انتهای پیام/
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است