به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون صبا، برنامه تلویزیونی «احوالپرسی» به تهیهکنندگی سید جواد سیدمحسنی، کارگردانی و اجرای ندا غفاری و مسعود روشنپژوه و نویسندگی و سردبیری سارا کنعانی در ویژه برنامه نوروزی خود که از ابتدای فروردین ۱۴۰۱ تا ۱۳ فروردین هر روز حوالی ساعت ۱۸:۴۵ پخش میشد.
ندا غفاری مجری و کارگردان برنامه «احوالپرسی» درگفتگو با خبرنگار صبا در پاسخ به اینکه چرا در چندین قسمت «احوالپرسی» برنامه را کارگردانی کرده و کمی بعد اجرا را هم برعهده گرفتید، توضیح داد: همانطور که قبلا هم در گفتگوهایم با رسانهها عنوان کردهام، تحصیلات من در حوزه کارگردانی سینماست و قبلا هم تجربه کارگردانی داشتهام. وقتی به اتفاق سید جواد سیدمحسنی قرار شد این برنامه را کلید بزنیم، من به عنوان کارگردان و یکی از اعضای اتاق فکر در خدمت گروه بودم و هر چه جلوتر آمدیم، با شناخت دقیقتری که از مخاطب به دست آوردیم و همچنین به درخواست حامی مالی برنامه از تهیه کننده «احوالپرسی»، تصمیم بر این شد که من به بخش اجرا نیز ورود داشته باشم، ضمن اینکه حرفه اصلی من اجرا است و پیش از این با برنامههایی مانند «سلام»، «دوراهی»، «رستاخیز پول»، «همین الان یهویی»، «برفک» و … با مخطبان تلویزیون همراه بودم.
این مجری در ادامه در واکنش به این سوال که آیا تجربه ناموفقی هم در تلویزیون داشته است، افزود: در بین کارهایی که تا امروز انجام دادهام، برنامهای هم وجود دارد که از انجام آن پشیمان شدهام، اما ترجیح میدهم هیچ اشارهای به نام آن نداشته باشم.
کارگردان «احوالپرسی» در پاسخ به این پرسش که چه چیزی سبک اجرای یک مجری را از رونق میاندازد، توضیح داد: به نظر من افتادن به ورطه تکرار است که مجری را به خارج از گود میبرد، ضمن اینکه تنوع و رنگارنگی در اجرا را نیاز مخاطب میدانم و معتقد هستم باید همقدم با زمانه پیش رفت و خوشحالم که این فرصت را داشتم که برنامهها و اجراهای متفاوتی داشته باشم؛ به عنوان مثال من هم اجرای جدی برنامه اقتصادی را بر عهده داشتم هم اجرای برنامه طنز و هم اجرا با عروسک به عنوان مجری_بازیگر و در آخر هم که اجرای ویژه برنامه «احوالپرسی» که تولید و کست بسیار سنگین و فشردهای داشت. در هر کدام از این برنامهها سعی داشتم که رویکردی متفاوت برابر مخاطب متفاوت برنامهها داشته باشم.
غفاری در ادامه عنوان کرد: سال ۱۴۰۰ مانند سال ۱۳۹۹ بود که به دلیل شرایط کرونا، سال سختی برای مردم ایران بود و بسیاری از هموطنان ما داغدار عزیزان خود بودند. قطعا جای خالی درگذشتگان در نوروز بیشتر از قبل حس میشود، در این شرایط برای همراه شدن با مردم به شکلی مضاعف نیازمند تزریق شادی و حس و حال خوب بودیم. باتوجه به این مساله و دیگر مسائل، در شکل گیری ساختار برنامه بیشتر از همیشه با وسواس و دقت نظر عمل کردیم.
مجری برنامه «رستاخیز پول» درباره چالشهای اجرای یک برنامه نوروزی گفت: برای اولین بار نبود که در فضاهای استودیویی بزرگ با دکورهای سنگین و در برنامههای نوروزی جلوی دوربین میرفتم، اما این حس که قرار است دوباره در روزهای نوروزی به مردم ایران سلام کنم، عمیقا خوشحالم میکرد. با توجه به اینکه زمان بسیار کمی برای ضبط برنامه در اختیار داشتیم، خدا را شاکر هستم که توانستیم تا حدی رضایت مردم را جلب کنیم. ضمن اینکه ما در اسفند ماه ۱۴۰۰ ویژه برنامه نیمه شعبان را هم تقدیم حضور مردم کردیم و فکر میکنم برکتی که از آن برنامه گرفتیم به سایر قسمتها هم سرریز کرد و همه چیز با یک حس خوب و متعالی در سال ۱۴۰۱ شروع شد.
غفاری در پاسخ به این پرسش که اگر فرزندتان بخواهد در آینده شغل و حرفه شما را انتخاب کند او را تشویق میکنید، بیان کرد: خیر، هرگز اجازه نمیدهم که فرزندم بازیگر یا مجری شود، زیرا از سختیهای این حرفه اطلاع دارم و خداراشکر میکنم دخترم هم هیچ علاقهای به حرفه من ندارد.
کارگردان «احوالپرسی» در پایان اظهار کرد: من و همکارانم از صمیم قلب برای این مردم مایه گذاشتیم و به شدت معتقدم که «هر چه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند»، خداراشاکرم که لطفش شامل حالمان شد و بازخورد خوبی از برنامه گرفتیم. جا دارد اینجا از مدیران شبکه دوم سیما تشکر داشته باشم که در این مسیر همراه ما بودند و در پایان امیدوارم که به یاری خداوند متعال، امسال سالی همراه با سلامتی و برکت برای مردم عزیز کشورمان باشد.
برنامه «احوالپرسی» در سال گذشته هر پنجشنبه بعد از خبر ۲۰:۳۰ روی آنتن شبکه دو سیما میرفت و در ایام نوروز نیز یک ویژهبرنامه ۱۳ قسمتی را پیش روی مخاطب گذاشت.
محمد کفیلی
انتهای پیام/
There are no comments yet