به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی، شبکه رادیویی سلامت به تازگی پخش برنامهای جدید را به نام «از مزرعه تا سفره» به تهیه کنندگی فاطمه بیتقصیر شروع کرده است که روزهای پنجشنبه ساعت ۱۸:۲۰ از گروه تغذیه رادیو سلامت روانه آنتن میشود.
بیتقصیر، نویسنده و تهیه کننده «از مزرعه تا سفره» در این باره گفت: این برنامه جدید شبکه رادیویی سلامت با گویندگی ندا خواجه نوری در قالب ساختاری جدید از پنجشنبه هفته گذشته ۲۲ اردیبهشت ماه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه آغاز شده است و در این برنامه محصولات کشاورزی، باغی، زراعی و… مورد بررسی قرار میگیرند.
وی ادامه داد: موضوع روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه این برنامه به فرآیند تولید گوجه فرنگی از مزرعه تا سفره اختصاص دارد. پنجم خرداد ۱۴۰۱ هم فرآیند تولید سبزیجات مزرعهای مورد بررسی قرار میگیرد. شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف کنندگان، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف کننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیهای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی کارشناسان مختلف مورد توجه قرار میگیرد.
این تهیه کننده بیان کرد: این برنامه هر بار به معرفی یکی از محصولات غذایی می پردازد، به عنوان مثال برای پرداختن به موضوع کاهو سراغ مزرعهدار میرویم و صحبتهای کارشناس کشاورزی را درباره سلامت کاشت، داشت و برداشت میشنویم و بعد هم به بستهبندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار خواهیم پرداخت.
بیتقصیر در پایان عنوان کرد: یکی از آیتمها به تولید دانش بنیان اختصاص دارد. بخشی هم به ایمنی غذا، ضمن اینکه نکات کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم و ایمنی غذایی از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف کنندگان گفته می شود. بخشی به معرفی کشاورزان و مصرف کنندگان اختصاص دارد. آیتمی هم به عنوان «پزشک مزرعه» برای پرداختن به موضوع سلامت کشاورزان و منابع انسانی در محیط مزرعه داریم و در آیتم «لقمه خبر»، خبرهای حوزه تغذیه را در چهارچوب «از مزرعه تا سفره» به اطلاع مخاطب میرسانیم.
انتهای پیام/
There are no comments yet