به گزارش خبرنگار تجسمی صبا، گالری شیرین این روزها میزبان نمایشگاه نقاشی انفرادی لیلا اسلامی به نام «بوهیمیا» است.
لیلا اسلامی در همین راستا در گفتگو با خبرنگار صبا درباره ایده ابتدایی این مجموعه گفت: من در دانشگاه و هنرستان نقاشی خواندم و از همان زمان عاشق مبانی هنرهای تجسمی هستم. مبانی هنرهای تجسمی شامل یکسری دروس است که پایههای نقاشی و گرافیک را شکل میدهند و این مبانی مانند بازیهایی با خط و نقطه و سطوح پیدرپی در کنار هم پرسپکتیوهایی تشکیل میدهند که برای من جذابیت دارند.
او ادامه داد: بعدها که کمی مطالعات فلسفی، تاریخ هنر، جغرافیای فرهنگی و مردمشناسی داشتم و با افراد و عقاید مختلف در نقاط مختلف آشنا شدم، به تدریج این عقاید و زیست فردی آدمها در قالب محتوا وارد آثار من شد.
این هنرمند نقاش اضافه کرد: در نهایت همان مبانی هنرهای تجسمی و این مفاهیمی که از تجربه زیسته خودم و جامعه سرچشمه گرفته است به آثار من سمتیویی داد و با کمک تکنیک رنگ روغن و ایجاد پرسپکتیو این مجموعه پدید آمد.
او با اشاره به ویژگی آثار مجموعه «بوهیمیا» تصریح کرد: هنر معاصر تکثری دارد که باید آن خصیصه حفظ شود. همچنین کارهای من روایت زیست فردیست و داستانسرایی دارند درنتیجه در آنها از المانهایی استفاده شده است که من به آنها تعلق خاطر دارم و در آثار هم دیده میشوند.
اسلامی درباره تاثیر موسیقی و فیلم در این آثار گفت: یکی از مسائل مهم در زندگی من موسیقی و فیلم است که روی من بسیار تاثیر گذاشته اند و حتی برخی از این آثار قسمتهایی از یک فیلم را نشان میدهند و به نوعی حرکت دارند. فیلم کارگردانهایی مانند تارکوفسکی، دیوید لینچ، وودی آلن و… خیلی روی ذهنیت و آثار من تاثیرگذار بودند.
او درباره فیگورهایی که لابهلای این رنگها مشاهده میشوند، اظهار کرد: برخی از فیگورهایی که طراحی شدهاند، روایتی را مطرح میکنند اما یکسری فیگورهای دیگر به عنوان تکثر و تکثیر استفاده شدهاند و صرفا نقشی هستند که بازی خط و نقطه را کامل میکنند.
این هنرمند نقاش خاطرنشان کرد: قطعا روایتهایی که در آثار وجود دارد با جامعه و تجربه زیسته من در ارتباط هستند و چون یک زیست فردی معاصر است تمام مخاطبان میتوانند با این آثار ارتباط برقرار کنند و برداشت خود را از روایت نقاشیها داشته باشد.
اسلامی در پایان درباره مجموعه بعدی خود بیان کرد: فعلا مجموعه آخر من این نمایشگاه است و مشغول مجموعه جدید نیستم.
نمایشگاه «بوهیمیا» تا ۱۷ خردادماه در گالری شیرین به نشانی تهران، خیابان کریمخانزند، خیابان سنایی، کوچه سیزدهم، پلاک ۵ میزبان مخاطبان است.
ندا زنگینه
انتهای پیام/
There are no comments yet