او در ادامه اظهار داشت: ما حتی حاضر شدیم کوروش در اکران نوروز، سینمای سر گروه فیلم فراری باشد حتی قرارداد آن را نوشتیم و به آقای شایسته دادیم اما پس از ارائه، شورا قبول نکرد.
سر تیپی در خصوص اتفاقات این یک سال و چند ماه که از زمان حضور فراری در جشنواره تا اکران آن به طول انجامیده است،گفت: در طول این مدت دو بار سرگروهی فیلم فراری به ما پیشنهاد داده شد و از سوی آقای شایسته زمان داده شد تا این فیلم اکران شود. ما هماهنگی های لازم را انجام دادیم اما متاسفانه فیلم بخاطر حاشیه هایی که از زمان تولید همراهش بود، پروانه نمایش نداشت تا ما بتوانیم آن را اکران عمومی کنیم.
مدیر پردیس سینمایی کورش درباره ادعا جهانگیر کوثری مبنی بر اینکه نزدن یک امضا توسط او به فیلم فراری ضربه زده است گفت: اصلا چنین چیزی که آقای کوثری گفتند نبوده، این مسئله هیچ ربطی به امضا یا عملکرد من ندارد گواه این مسئله خود آقای شایسته، آقای شاهسواری و حتی آقای داوودنژاد هستند و میتوانید از آن ها بپرسید. ما آمادگی اکران فیلم سینمایی فراری را داشتیم اما فیلم هیچ وقت برای نمایش آماده نبود.
سرتیپی همچنین تاکید کرد: این مسئله از اساس چه ربطی به سرگروه بودن یا نبودن سینمای کورش دارد. فیلم های مثل مصادره، لونه زنبور و… مگر سر گروه شان کوروش بوده که خوب فروختند. به نظرم چنین نگاهی به سینما بیشتر شبیه به شوخی است.
این مدیر سینما در رابطه با تلاش هایی که برای اکران فراری در نوروز به سرگروهی سینما کوروش داشت، عنوان کرد: از ابتدا قرار بود در اکران نوروز ۹۷ سر گروه فیلم سینمایی به وقت شام ساخته ابراهیم حاتمی کیا باشد با این وجود ما توافق کردیم که همزمان سرگروهی دو فیلم را بر عهده بگیریم و فیلم دیگر فیلم سینمایی فراری باشد حتی حاضر شدیم همه جوره همکاری کنیم اما وزارت ارشاد، شورا و… با این قضیه، یعنی سر گروهی کورش برای دو فیلم موافقت نکردند این در حالی است که ظاهرا خود آقای داوود نژاد هم تمایلی به اکران فیلم شان در نوروز نداشتند. به نظرم مسئله بیشتر درونی است.