غلامرضا موسوی در ارتباط با تغییر آیین نامه شورای صنفی و پیشنهاداتی برای تغییر آن به صبا گفت:من در جریان تغییراتی که صورت می گیرد نیستم، فقط می دانم تغییراتی صورت می گیرد و هنوز با اصناف در خصوص این تغییرات صحبتی نشده است. امیدوارم براساس مصلحت سینما اقداماتی انجام شود.
وی درباره راهکارهایی برای اکران های نوروزی و ادعای بسیاری از تهیه کنندگان مبنی بر بی عدالتی های صورت گرفته در اکران بسیاری از این فیلم ها توضیح داد:۱۴فیلم کاندیدای اکران نوروزی شده اند و طبیعتا با توجه به اینکه ۷گروه سینمایی در سال آینده پیش بینی شده است، پس ۷فیلم می توانند اکران شوند.در سال های گذشته شورای صنفی به سینماها اعلام می کرد با فیلم هایی که علاقه مند اکران نوروزی هستند قرارداد ببندند.در حقیقت صاحبان سینماها براساس سلیقه،نگاه و دیدگاه شان فیلم ها را انتخاب می کردند، بنابراین پخش و سینمادار باید باهم برای اکران به نتیجه برسند، ضمن اینکه ضوابط شورای صنفی راهم باید رعایت کنند.بنابراین اینکه دوستان گله می کنند گله شان از سینمادارن و سرگروه ها می تواند باشد و آنها هم قاعدتا فیلمی را نمایش می دهند که برای اکران بهتر است.عده ای که امکان اکران پیدا نمی کنند و علاقه مند بودند فیلم شان عید اکران شود گله مند هستند و نمی شود راهکاری پیدا کرد، مگر اینکه ۱۴گروه درست کرد تا این ۱۴فیلم بتوانند اکران شوند.
موسوی در پاسخ به این سوال که وجود شورای صنفی برای اکران فیلم ها لازم است یا توافق پخش کنندگان و سینماداران کافی است گفت:به نظر من، به مرور زمان باید شورای صنفی نمایش حذف شود،عملا حضور فعلی شورای صنفی نمایش برای این است که مانند داور مقررات را ارائه کند.باید مقررات را تدوین کنند و شورای صنفی در حدیک دبیرخانه باشد که معلوم شود فیلم چه زمانی ثبت شده و چه زمانی باید اکران شود.شورای صنفی باید مانند کمیته داوری عمل کند .سیستم سینما باید به سمت طبیعی شدن برود . دولتی شدن باید از بین برود.سینما باید شکل طبیعی اش را پیدا کند.
وی در ارتباط با آخرین وضعیت فیلم سینمایی «موریانه» عنوان کرد:برای پروانه نمایش به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرستاده شده است و در حال گرفتن آن است.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است