سعید خانی تهیه کننده سینما در پاسخ به این سوال که اکران های نوروزی همیشه با حرف و حدیث هایی رو به رو بوده است و عده ای از تهیه کنندگان ادعا دارند که بی عدالتی صورت می گیرد،راهکار شما برای اکران نوروزی چیست؟به صبا گفت:نکته اصلی ترکیب اکران است.اینکه همه ژانرها حضور داشته باشند، اعم از کمدی،دفاع مقدس و اجتماعی.اینکه هرسال یک نفر عید فیلم داشته باشد درست نیست و عدالت برقرار نمی شود. اگر امسال عید فیلمم اکران می شود سال دیگر من سعید خانی نباید برای عید نوروز فیلمی داشته باشم و زمانی دیگری را به اکران فیلم من اختصاص دهند.همچنین اگر از هر دفتر پخشی دو فیلم اکران شود، ۵یا ۶دفتر دیگر ۳ یا۴ فیلم خواهند داشت . این به نظر من باعث برقراری عدالت می شود.
وی در ارتباط با وضعیت اکران نوروزی فیلم «لونه زنبور» توضیح داد:پروانه نمایش فیلم مان را گرفته ایم و در حال حاضر کارهای تبلیغاتی فیلم را انجام می دهیم. انتظار دارم فیلمم در عید اکران شود،چون سال هاست که در عید فیلمی نداشته ام که اکران شود. در دفتر ما تنها فیلمی که پیشنهاد عید دارد همین است ، دوست دارم که اکران شود.
خانی در پاسخ به این سوال که برای اکران فیلم ها،وجود شورای صنفی الزامی است یا فقط خود سینما داران و پخش کنندگان باید به توافق برسند؟ پاسخ داد:اساسا ما به یک دبیرخانه نیاز داریم تا اکران فیلم ها ثبت شود، ولی معتقدم که ساختار شورای صنفی باید پویا تر شود،چون ما ۱۰سال پیش سینمایی نداشته ایم که ۱۰سالن داشته باشد، در صورتی که در حال حاضر در شهرهای مختلف ما با سالن های مختلفی روبه رو هستیم که هرکدام دارای ۱۰سالن هستند.این مستلزم این است که شورای صنفی چابک تر باشد،زیرا تعداد فیلم ها بیشتر شده است.ما در سال های گذشته در طی سال شاید ۷۰یا ۸۰فیلم داشتیم ،چون نگاتیوی وجود نداشت، ولی در حال حاضر با توجه به اینکه هرکدام از جوان ها بایک دوربین دیجیتال کار می کنند حداقل ۲۰۰فیلم ساخته می شود.هماهنگی بین شورای صنفی با شورای پخش و شورای پروانه ساخت نیاز است.
او در ارتباط با آخرین وضعیت فیلم «ارادتمند،نازنین بهاره،تینا» عنوان کرد:این فیلم هم جزو سینمای مستقل است.در حال حاضر تمرکزم روی فیلم «لونه زنبور» است که اکران شود . امیدوارم در ابتدا «عصبانی نیستم»اکران شود وپس از آن فیلم های ما.
وی همچنین در این باره اضافه کرد:نکته ای که بسیار تعجب آور است، این است که ما در جامعه و فضای مجازی چیزهایی را می بینیم که حتی نمونه آن درافتتاحیه و اختتامیه جشنواره هم وجود دارد، ولی زمانی که می خواهیم آنها را در فیلم های سینمایی بیان کنیم مانع وجود دارد.همه جا در ارتباط با این مسئله صحبت می کنند، ولی زمانی که در سینما می خواهیم درباره آن صحبت کنیم حساسیت وجود دارد.باید بدانند که این اتفاق به ضرر سینماست. امیدوارم به یک میزانسن خوب همراه با گفت و گو همگام با جامعه برسیم.این اتفاقات برای یک فیلم خیلی تلخ است.
There are no comments yet