کشورهای خارجی سینما و تلویزیون را یک صنعت می دانند و برای آن سرمایه گذاری می کنند.
رزیتا غفاری با تشریح وضعیت محتوای سینما و تلویزیون به صبا گفت: در حوزه سینما و تلویزیون از لحاظ متن و محتوای بسیار ضعیف عمل می کنیم. در این مدت تولیدات تلویزیون و سینما کم شده و از لحاظ مفهومی هیچ باری در سینما وجود ندارد. فیلمنامه و محتوای آن به قدری ضعیف است که حرف خاصی نمی زند و درهیچ زمینه ای پیام و جذابیتی برای مخاطب ندارد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت تلویزیون در قیاس با شبکه های تلویزیونی خارج از کشور قابل مقایسه نیست ،توضیح داد:وضع تلویزیون ما در حد این که سالی یک سریال نسبتا خوب ساخته شود که مخاطب را به تماشای آن بنشاند، هم نیست!
غفاری با بیان اینکه وضعیت نابسامان سینما و تلویزیون باعث شده که نتوانیم به این حوزه به عنوان صنعت رجوع کرد، بیان کرد: سینما و تلویزیون ایران یک مرجع است که حتی در مقایسه با خودش هم، چیزی نیست! اینکه دو تا فیلم جشنواره پسند ساخته می شود و به خاطر مسائل سیاسی به آن جایزه می دهند، نشد سینما! آیا سینمای ایران این است؟!
این بازیگر تصریح کرد: در چند سال اخیر،نه تنها در مقوله صنعت سینما ،بلکه در تمام مواردی که به پیشرفت کشور منتهی می شود ضعیف عمل کرده ایم. در صنعت توریست و گردشگری فقط شعار می دهیم. روز به روز گام به عقب برمی داریم، چراکه همه به فکر منافع شخصی خودشان هستند. فیلمساز به دلیل اینکه به جهت مالی در مضیقه است، به فکر این نیست که به جهت فرهنگی برای کشور قدمی بردارد.
غفاری افزود: باید شرمسار باشیم از کاری که می کنیم. کشورهای خارجی تلویزیون را یک صنعت می دانند و برای آن سرمایه گذاری می کنند. تنها قسمت جذاب تلویزیون برای من اخبار است، برنامه دیگری را نمی بینم.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است