با امضای پيمان جهاني كپي رايت می توانیم در حوزه های بين المللي از قانون حمایت حقوق مولفان و صاحبان آثار دفاع كنيم.

مهرداد فرید تهیه کننده و کارگردان در پاسخ به این سوال که مدت هاست با قاچاق فیلم های ایرانی برخورد مقطعی می شود و هربار تعدادی سی.دی یا دی.وی.دی از دستفروش ها گرفته و سوزانده می شود، به نظر شما این برخورد مقطعی کار ساز است یا برخورد با خطاکاران اصلی که فیلم ها را وارد بازار قاچاق می کنند؟ به صبا گفت: باید با نفرات اصلی این برخوردها صورت گیرد. قبل از هر گونه برخورد قاطعی باید فرهنگسازی در کشور اتفاق بیفتد تا مردم بپذیرند از فیلم های قاچاق استفاده نکنند.
وی با اشاره به اینکه پلیس فتا برنامه های خوبی را برای برخورد با شبکه های مجازی که فیلم ها را به صورت قاچاق در اختیار مردم قرار می دهند تدارک دیده است توضیح داد: خوشبختانه اقداماتی در این زمینه درحال انجام است، منتهی بخشی از این چالش ها منشا خارجی دارد که دسترسی به مجری آن را کمی سخت می کند.
فرید با تاکید براینکه در خواست این عرصه این است که فتا از طریق پلیس اینتر پل موضوع را پی گیری کند، عنوان کرد: ایران به دلیل آنکه پیمان جهانی قانون کپی رایت امضا نکرده است، قاعدتا از حمایت این قانون برخوردار نیست. همین امر یکی از ضعف های کشور در فضای اقداماتی بین المللی است.
این تهیه کننده با بیان اینکه امضای پیمان جهانی قانون کپی رایت یکی از گام های مهمی است که کشور باید در این زمینه بردارد، گفت: در این راستا با این اقدام، ایران تحت پوشش کپی رایت قرار می گیرد تا بتوانیم در حوزه های بین المللی از قانون حمایت حقوق مولفان و صاحبان آثار دفاع کنیم.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است