«باید هرروز آپدیت شویم و در مسیر پیشرفت قدم برداریم. متاسفانه خیلی از پیشکسوتان ما با تکنولوژی های روز دنیا همگام نشدند و عقب ماندند.»

مرتضی غفوری مدیر فیلمبرداری و تصویر برداری بسیاری از فیلم های سینمایی و تلویزیونی، در ارتباط با این موضوع که کدام یک از تکنیک های روز جهان در فیلمبرداری ایران استفاده می شود و آیا ایران توانسته ازاین نظر با کشور های دیگر دررقابت باشد یا خیر؟ به صبا گفت: در فیلمبرداری ایران ما ابزارهای عجیب غریب و خیلی پیشرفته نداریم، اما دوربین هایی که در هالیوود استفاده می شود را ماهم داریم و استفاده می کنیم . فکر می کنم از این نظر توانسته ایم با کشورهای دیگر در رقابت باشیم.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه در حال حاضر مانند گذشته نیست که بنیاد فارابی یک سری از وسایل را بیاورد و ما مجبور باشیم از آنها استفاده کنیم . بسیاری از لوازم فیلمبرداری را شرکت های خصوصی تامین می کنند و از این نظر همگام با کشور های دیگر دنیاییم.
غفوری به عنوان یک جوان با استعداد که خیلی خوب توانسته برای خود نامی در این عرصه دست و پا کند درباره این موضوع که تکنیک ها و خبرهای عرصه فیلمبرداری در دنیا را چه مقدار رصد می کند توضیح داد:من هرروز اینترنت و مجلات را رصد و صفحات خارجی را مرور می کنم .تا کنون نشده که یک روز از این کار غافل شوم.ما باید هرروز آپدیت شویم و در مسیر پیشرفت قدم برداریم.متاسفانه خیلی از پیشکسوتان با تکنولوژی های روز دنیا همگام نشدند و عقب ماندند.هر روز ابزارهای جدید به بازار می آید،دوربین های جدید می آید و اگر از آنها غافل شویم و خود را آپدیت نکنیم به مشکل بزرگی دراین مسیر بر می خوریم.
غفوری در خصوص اینکه چه توصیه ای برای جوانانی که به تازگی پا به این عرصه گذاشته اند، گفت:خوشبختانه نسل جدید تحصلیکرده و اکثریت به زبان انگلیسی مسلط هستند.باید مقالات را بخوانند و اطلاعات کافی داشته باشند تا بدانند کدام دوربین بهتر است و طرز کار با آنها را بلد باشند.باید بتوانند با اطلاعات و آگاهی های روز دنیا همگام باشند.
وی همچنین به آخرین کارش که فیلمبرداری آن به زودی آغاز می شود اشاره کرد و افزود: بعد از پایان فیلمبرداری «داستان سیاوش»، صحبتی با مسعود تکاور برای فیلم «بالن»انجام داده ام که فکر می کنم فیلمبرداری آن تا چند روز دیگر آغاز شود.
از فیلم های سینمایی که مرتضی غفوری مدیر فیلمبرداری آنها بوده است می توان به:«داستان سیاوش» ، «ماهور» ، «کمدی انسانی» ، «ماه گرفتگی» ، «سال تحویل» ، «ثبت با سند برابر است»، «اروند»، «آخرین بار کی سحرو دیدی؟» ، «نقطه کور»، «پارادایس»، «گینس» ،«چهارشنبه»،«خنده های آتوسا» ، «خداحافظی طولانی» ، «خانه دختر» ، «دریا و ماهی پرنده» ، «پی ۲۲» ، «آتیش بازی» ،«چندمترمکعب عشق» ، «گورداله» ، «عاشقانههای تجریش»،« انتهای خیابان هشتم» ، «بی تابی بیتا» ، «مامان بهروز منو زد» ، « من مادر هستم»،« چگونه میلیاردر شدم» ، « دیو و دلبر» ، « قصه پریا»،« دلقکها»،« دموکراسی تو روز روشن»،«ستایش»،«پوست موز»،«حوالی اتوبان»،«ارتفاع ۴۵/۶» و«روایت های ناتمام» اشاره کرد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است