محمدعلی سجادی تهیه کننده،کارگردان و نویسنده کشور در گفت و گو با خبرنگار حوزه کتاب خبرگزاری صبا گفت: در شرایطی که تیراژ غم انگیز کتاب با این حجم امکانات به ۳۰۰،۴۰۰ نسخه رسیده نمی دانم فرصت کنم به نمایشگاه بروم یا نه اما کتاب و کتاب خواندن بسیار خوب و پسندیده است.
وی یادآور شد: رمان «حیرانی» من بعد از چاپ اولش در سال ۷۳ دوباره پس از یازده سال دوباره مجوز گرفت و منتشر شد.هم چنین رمان دیگر من با عنوان “موش کور” بعد از ۶ سال موفق به اخذ مجوز شد و ارایه میشود.
وی افزود: خاطرم هست به دوستانم در ممیزی و ارزیابی می گفتم چرا این همه وقت و هزینه می گذارید برای جلوگیری از چاپ یک کتاب، در حالیکه می دانید این روزها کتاب ها را کنتر کسی می خواند و این بسیار غم انگیز است.
وی خاطر نشان کرد: رمان حیرانی که در سال ۷۳ اولش منتشر شد با درنظر گرفتن داستان اسطوره سیاوش و عناصر آن نوشته شده، داستانی نسبتا خطی دارد و ۴ دهه در آن دیده می شود. ساختار حیرانی ملودرام بوده و با پرداختن به مسائلی مثل انقلاب و جنگ نوشته شده.
وی در پاسخ به اینکه نویسنده مورد علاقه اش چه کسی است مطرح کرد:سوال سختی است همه ان ها که می نویسند مورد علاقه من هستند اما این اواخر کتاب هایی مثل گل سرخ را مطالعه کردم.و یا کتاب های هدایت را می پسندم، و به تازگی روی بوف کور کار کرده ام.
شاهنامه فردوسی هم مورد علاقه من است و نمی توانم تنها از یک نفر یاد کنم. از ساعدی و هدایت که نویسنده های داخلی بوده تا تولستوی و داستایوفسکی که نویسنده های غربی هستند برای من محترم بوده و قلمشان را دوست دارم.
انتهای پیام
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است