به گزارش صبا، «محمدعلی کرمنیا» مدیر تولید صدای مرکز همدان در گفتگو با ستاد اطلاعرسانی دومین جشنواره پژواک درباره ملاک ها و شاخصه های یک مستند رادیویی گفت: به نظرم اول سوژه بعد جمع آوری اطلاعات، نگارش متن خوب، صدای شاهد و میکس حرفه ای همراه با افکت و صدای آمبیانس رسا و… از ملاک های شاخص یک مستند رادیویی خوب است. بنده معتقدم یک مستند ساز کسی است که با چالش ها، مسایل و مشکلات، رویدادها و ظرفیتهای جامعه خود آشنایی کافی داشته باشد تا بتواند در سوژه یابی موفق عمل کند.
***اطلاعات خود را در مورد جامعه و تحولات مربوطه بالا ببرید
او با ارائه پیشنهاداتی یادآور شد: پیشنهاد می شود از سوژه های ناب، بکر و خلاقانه استفاده شود و در راستای ظرفیت سازی برای سیستم اداری کشور موثر باشد. همچنین به علاقه مندان مستندسازی هم توصیه می کنم اطلاعات خود را در مورد جامعه و محیط پیرامون و تحولات مربوطه بالا ببرند.
***جشنواره از منظر تخصصی و رسانه رادیو حرکت خوبی بود
مدیر تولید استان همدان در پاسخ به این پرسش که نخستین دوره از جشنواره را چطور ارزیابی میکنید؟ افزود: به نظرم از منظر تخصصی و رسانه رادیو حرکت خوبی بود و باعث می شود مستند سازی رادیویی هم مورد توجه باشد و مهم تلقی شود.
***شرایط حضور مراکز استانی تسهیل شود
کرمنیا مدیر تولید استان همدان، با ارائه راهکارهایی برای تقویت مستندسازی و برگزاری اینچنین جشنواره هایی اذعان داشت: سطح اطلاع رسانی جشنواره ارتقاء یابد و شرایط حضور مراکز استانی تسهیل شود.
***بهره گیری از پیشکسوتان در انتقال تجارب و کمکهای فکری و عملی
به گفته مدیر تولید استان همدان، پیشکسوتان و افرادی که در حوزه های کاری شان با تجربه و مجرب هستند، می توانند در انتقال تجارب و کمک های فکری و عملی کمک شایانی به جوانان کنند.
مدیر تولید استان همدان علل استقبال زیادی که از جشنواره شده است را در تخصصی بودن آن دانست و افزود: به نظرم علت جذابیت آن برای مستندسازان و مخاطبان تخصصی بودن، نو و بدیع بودن، جذابیت ساختار مستند و علاقهمندان زیاد ساختار مستند باشد.
دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار میشود.
There are no comments yet