تینو صالحی بازیگر در گفتگو با خبرنگار سینما صبا، درباره حال و هوای فیلم «اتاقک گلی» به تهیهکنندگی داود صبوری و کارگردانی محمدعلی عسگری که در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده است، گفت: این فیلم حول یک رابطه عاشقانه شکل میگیرد که درخلال این رابطه و روابط خانوادههای روستایی به صورت ناخودآگاه درگیر جنگی میشوند که در نزدیکی محل سکونتشان رخ میدهد و اتفاقات آینده فیلم را رقم میزند.
او افزود: من نقش یکی از روستاییان تنگه چهار زبر را بازی میکنم که این شخصیت جزو نقشهای مکمل «اتاقک گلی» است.
این بازیگر درباره ویژگی این فیلم سینمایی اظهار کرد: نظر شخصی خودم درباره این فیلم سینمایی بدین صورت است که فیلم خیلی با کیفیتی از آب درآمده و با توجه به اینکه «اتاقک گلی» ساخته اول محمدعلی عسگری بود، دست روی کاری با عوامل بالا گذاشت و مراحل ساخت بسیار سخت و دشواری را گذراند. ما خودمان چندین ماه در شرایط فوق العاده سختی کار کردیم و با اینکه خودم فیلم را تا آخر ندیدم و صرفا بخشهای کوچکی از آن را تماشا کردم به نظرم بسیار با کیفیت است و باید ببینم نظر مخاطبان به چه صورت خواهد بود.
صالحی درباره اهمیت جشنواره فیلم فجر گفت: به هر حال ما چه بخواهیم چه نخواهیم این جشنواره برای هنرمندان تنها جایی بوده است که تا کنون میتوانستند حاصل زحماتشان را نشان دهند. ما در ایران جشنواره فیلم جایگزینی نداریم که مثلا بگوییم این جشنواره را نمیرویم، ما یک جشنواره معتبر فیلم داریم و آن هم همین جشنواره فیلم فجر است.
او تصریح کرد: هنرمندان کشور در طول سالیان دراز سعی کردند از این طریق کارشان را به نمایش بگذارند و فارغ از هر سلیقه و گرایشی اثر خودشان را ارائه دهند، پس باتوجه به اینکه جشنواره و حق انتخاب دیگری را نداریم، جشنواره فجر از اهمیت بالایی برخوردار است.
صالحی در پایان درباره کارهایی که این روزها به آن مشغول است، گفت: حدود یک ماه هم از تصویربرداری «اتاقک گلی» نگذشته است و درگیر ساخت فیلم بودیم. اکنون هم درگیر یک یا دو فیلم کوتاه هستم و قصد دارم خودم هم در این مدت یک فیلم کوتاه بسازم.
فیلمبرداری «اتاقک گلی» در شهریور ۱۴۰۱ در کرمانشاه آغاز شد، این فیلم روایتی از عملیات مرصاد در سال ۱۳۶۷ و حمله منافقین به کشور و حضور لشگر ۲۷ محمد رسولالله در سهراه اسلامآباد و منهدم کردن ادوات جنگی است، که در عملیات مرصاد یک دسته از رزمندگان لشگر ۲۷ برای حفاظت از ساکنان روستای شیان عازم این منطقه میشوند که درنهایت تعدادی از رزمندگان لشگر در حفاظت از این روستا به شهادت میرسند و اهالی سالم میمانند. نکته جالب توجه فیلم این است که تهیهکننده این فیلم یکی از همان رزمندههایی است که برای نجات این دخترک گرفتار شده، همراه دیگر همرزمانش میشود.
There are no comments yet