پرویز فارسیجانی منتقد سینما در گفتگو با خبرنگار سینما صبا، حضور فیلم اولیها و تنوع ژانر را از نقاط عطف چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر دانست و گفت: تولیدات جشنوار ه فجر نشان میدهد که سینمای ایران در حوزه ساختار و فرم پیشرفت خوبی داشته و در بخش تکنیک و هنر سینمایی روز به روز قویتر میشود. اما همچنان در حوزه فیلمنامه با مشکل مواجه هستیم و ضعف فیلمنامه در فیلمهای این دوره مشهود است.
به گفته این منتقد، نبود قصههای جذاب و تاثیرگذار و از یک طرف هم ضعف در حمایت و هدایت موضوعات خوب برای خانوادهها از مشکلات مهم فیلمهاست. همچنین سینمای امید به ندرت دیده میشود، زیرا به جز یک یا دو فیلم، مابقی پایان تلخ داشتند.
فارسیجانی اظهار داشت: مخاطب انتظار دارد که با دیدن فیلم، علاوه بر ایجاد سرگرمی، نکاتی بیاموزد که زندگیاش را پر از شور و امید کند. برای تحقق این امر حمایت از هنرمندان با اندیشه و فکر ضروری است. همچنین فیلمسازان قبل از صحبت با نویسنده باید تیم پژوهش قوی برای موضوعات خود به کار بگیرند.
این منتقد سینمایی ادبیات و تاریخ ایران را مملو از قصههای جذاب و پرمحتوا دانست و گفت: جای این قصههای جذاب در سینمای ما خالیست؛ در ژانر دفاع مقدس حدود ۶ فیلم به جشنواره آمده که جای تحسین هم دارد، اما یکی از این فیلمها که چند روز پیش دیدم قصه خوب و امیدبخش نداشت. به عبارتی میتوان گفت ضد جنگ بود و فرهنگ دفاع مقدس در آن ترسیم نشد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است