به گزارش صبا، غلامحسین طالبی، داور بخش مردمی نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک گفت: اصولا برنامه مستند بر مبنای اتفاقات واقعی تولید میشود و دلیل جذابیت آن نیز بر پایه حقیقت بودن آن است.
وی با بیان اینکه استقبال از جشنواره پژواک در دوره نخست بسیار بالا بوده و انشاءالله در دومین دوره نیز همینطور خواهد بود، افزود: از سالها قبل در جشنوارههای رادیو یک عزم همهجانبه همراه با جنبوجوش در بین همه ارکان معاونت صدا صورت میگرفته که امسال نیز به دلیل استخدام نفرات برتر دوره نخست جشنواره، انگیزه مضاعفی در بین برنامهسازان را شاهد هستیم.
داور بخش مردمی نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک ادامه داد: جشنواره مستند رادیویی پژواک این امکان را به مدیران میدهد تا برنامهریزی مناسبتری برای استفاده از گونه مهجور مانده مستند رادیویی در جدول پخش شبکه ها بنمایند. تولید مستند به نوعی همان قول سدید مورد تاکید مقام معظم رهبری است. در ساختار مستند حرف غیر واقعی نمیتوان زد و همین شاخص، بزرگترین وجه تمایز این ساختار است. مستند رادیویی در بخش مردمی هم می تواند پشتوانه ی خوبی برای تولیدات حرفه ای بوده و در صورت حمایت از این بخش می تواند محل مناسبی برای استعدادیابی در این حوزه باشد.
وی در پایان اظهار کرد: جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک توانسته به سرعت جایگاه خود را در تقویم جشنوارههای رسانهای کشور مستحکم کند و ظرفیت بسیار مهمی در حوزه جریان سازی، آموزش و کشف استعداد باشد. با استمرار جشنوارههای تخصصی معاونت صدا امیدواریم شاهد پربارتر شدن آنتن شبکه های رادیویی خواهیم بود.
دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار میشود.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است