به گزارش صبا، اصغر سمسارزاده هنرمند پیشکسوت رادیو در خصوص مستند رادیویی میگوید: ساخت مستند رادیویی کار خیلی مشکلی است و چون با صداست که مخاطب جذب برنامه شده و اینکه چقدر میتوانیم این شنونده را نگه داریم، خود هنر دیگری است و برای همین من بیشتر با ساخت مستند تلویزیونی موافقم و اگر قرار باشد مستندی را بشنویم، باید جنس صدا مناسب آن کار باشد.
وی افزود: ما به وسیله صدا «محیط» را به مردم نشان میدهیم و باید نمایشنامهها طوری اجرا شود که آشپزخانه و اتفاقات خانواده را شنونده ببیند و اگر چنین مهمی رخ دهد، ما درست کار خود را انجام میدهیم. زمانی که تلویزیون نبود، رادیو فعالیت میکرد و بعد از آمدن تلویزیون، رسانه رادیو باید با تکیه بر صدا خودش را قویتر میکرد. البته سوء تعبیر نشود صحبتم در خصوص کیفیت برنامههای رادیویی است نه تعدد شبکههای رادیویی و محتوا است که کار را خلق میکند و حتی با یک شبکه درست میتوانی «جهان» را فتح کنی.
گفتنی است،دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار میشود و اختتامیه این جشنواره با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار میشود.