به گزارش صبا، اناربیج یا انار آویج یکی از خورشت های خوشمزه شمالی است که در تهیه آن از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میشود. ظاهر و مواد خورشت اناربیج شباهت زیادی به فسنجان دارد و تفاوت اصلی آن استفاده از سبزی در اناربیج است که طعم خیلی خوب و رنگ زیبایی به خورشت اضافه میکند. به همین خاطر است که به آن خورش سبزی فسنجان هم گفته میشود. مواد انار بیج را مغز گردوی سائیده شده، سبزی (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، خلواش و چوچاق)، گوشت چرخ کرده گوساله، پیاز، رب انار ترش یا آب انار یا آب غوره، زردچوبه و نمک و فلفل تشکیل میدهد.
همچنین، اناربیج مخصوص شب یلدا نیز است. این غذا ظاهری شبیه فسنجان دارد. اناربیج از رب انار، گردو، سبزی قورمه و گوشت چرخ کرده تهیه میشود. برای پختن و جا افتادت این غذای اصبل گیلانی چند ساعت زمان لازم است.
اناربیج که در تهیه آن از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میشود. ظاهر و مواد خورشت اناربیج شباهت زیادی به فسنجان دارد و تفاوت اصلی آن استفاده از سبزی در اناربیج است که طعم خیلی خوب و رنگ زیبایی به خورشت اضافه میکند. به همین خاطر است که به آن خورش سبزی فسنجان هم گفته میشود.
برای طرز پخت ایت غذا با یک جستوجوی ساده میتوانید آن را تهیه کنید و آشپزی کنید و اگر این روزها به شمال سفر میکنید، لذت خوردن این غذای محلی را از دست ندهید.
There are no comments yet