انتشارات «قطره» در جدیدترین آثار منتشر شدهی خود، کتاب « دفترهای روانکاوی _ درس گفتارهای مقدماتی روانکاوی» را روانه بازار کرده است.
این کتاب نوشته زیگموند فروید است که علی الوند آن را ترجمه کرده و در نشر «قطره» چاپ شده است.
در توضیحات بیشتر درباره این کتاب در سایت فیدیبو آماده است که:
من با مشکلات مرتبط با آموزش و تعلیم روانکاوی آغاز خواهم کرد. در آموزش پزشکی شما به مشاهدهی پدیدههای عینی خو گرفتهاید. تشریح آناتومیک، رسوب واکنش شیمیایی و جمع شدن عضله درنتیجهی تحریک عصب آن را میبینید. سپس بیماران، نشانههای بیماریشان، نتایج فرایند آسیبشناختی و در بسیاری از موارد حتی عامل بیماری بهصورت مجزا در معرض حواس شما قرار میگیرند. در دپارتمانهای جراحی شاهد اقدامات فعالی برای کمک به بیمارید و ممکن است خودتان هم در اجرای آنها بکوشید. حتی در روانپزشکی هم میتوانید از نمایش بیمارانی که دچار تغییر در حالات چهره، طرز گفتار و رفتارند مشاهدات فراوانی داشته باشید و این تأثیر عمیقی بر شما میگذارد. بنابراین، آموزگار پزشکی عمدتاً نقش راهنما و مفسری را دارد که در موزه همراهیتان میکند و درعینحال شما هم ارتباطی مستقیم با اشیای موجود برقرار میکنید و با ادراکتان از وجود حقایق جدید اطمینان حاصل میکنید.
همچنین نشر «قطره» کوتاه دربارهی این کتاب آورده است که:
یک قرن از ارائهی این درسگفتارها در دانشگاه وین میگذرد، اما محتوای آنها مربوط به قلمرویی است که به سرکوب روانی خو گرفته است و ازاینرو برای خودآگاهی انسان کهنه نمیشود. فروید تقریباً تمام نظریات خود را در این سلسله جلسات مرور کرده است و به همین دلیل بعضی مثل کارل آبراهام این کتاب را بهترین اثر او برای فراگیری نظریات روانکاوی دانستهاند. این درسگفتارها شاید در هیچکجا به پیچیدگی و عمق آثارِ متاسایکولوژیک او نرسند و چنین هدفی هم ندارند، اما میتوانند درآمد بسیار خوبی برای درک آنها باشند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است