به گزارش صبا، انتشار خبر یک جلسه داخلی در بنیاد سینمایی فارابی با حضور گروهی از منتقدان و نویسندگان سینمایی، سبب شد تا گروهی از افرادی که به این جلسه مشورتی دعوت نشده بودند، مدیریت بنیاد و مدیر روابط عمومی بنیاد را مورد نقد قرار دهند.
این صحیح که جامعه نویسندگان، روزنامهنگاران و منتقدان سینمایی بسیار فراتر از یک جمع محدود است اما اینجا جای آن که حاضروغایب انجام دهیم بهتر نیست صورت مساله را ارزشیابی کنیم؟
این جلسه -که قاعدتا بهتر بود رسانهای نشود- اولین دیدار مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با برخی چهرههای رسانهای بود و ازهمین بابت، فارغ از هر نوع رابطه و رفاقت و نان قرض دادنی، باید ایده برپایی آن را تحسین کرد، چرا که با انجام چنین جلساتی است که مدیران فرهنگی جای آن که پز همهچیزدانی و بینقصی بدهند، میتوانند نقائص مدیریتی خود را برطرف کنند.
در این جلسه، برخلاف آنچه ممکن است به نظر بیاید، کسی قرار نبود کسی را نمکگیر کند و منتقد و روزنامهنگاری قرار نبود به واسطه این حضور، آدم کسی شود. افراد حاضر در جلسه آمدند و اتفاقا تندترین نقدها را هم مطرح کردند و مدیریت بنیاد سینمایی فارابی هم یا پاسخ داد و یا بر اساس نکات کارشناسی مطرح شده، یادداشتبرداری کرد.
از نگاهی میشود گفت هر طیف و گروهی در این جلسه یک نماینده داشت و از نگاهی دیگر میشود انتظار داشت این جلسات با دیگر نمایندگان افکارعمومی و نویسندگان و منتقدان مجرب و خوشایده و دلسوز، ادامه یابد.
آنچه مسلم است، اتفاقی که پیشتر رخ نداده بود، رقم خورده و جای آن که یکطرفه برپایی چنین جلسه باکیفیتی را مورد نقد قرار دهیم، بهتر است کمک کنیم تا چنین جلساتی با حضور دوستان دیگر اعم از نویسندگان و منتقدان قدیمی و صاحبنظران جوانتر و نیز با چینشی گستردهتر از نظر طیفی ادامه پیدا کند.
مطمئن باشید خروجی اینگونه جلسات میتواند درصدی [هر چه بالاتر بهتر!] به ارتقای کیفی خروجی محصولات واقدامات نهادهای زیرمجموعه سازمان سینمایی کمک کند.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است