برگزیدگان جشنواره ملی رسانه‌های ایران معرفی شدند | پایگاه خبری صبا
امروز ۶ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۳:۵۹
گزارش اختتامیه بیست و یکمین دوره با حضور رئیس جمهور؛

برگزیدگان جشنواره ملی رسانه‌های ایران معرفی شدند

در اختتامیه بیست و یکمین دوره جشنواره ملی رسانه‌های ایران که همزمان با روز خبرنگار با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد، برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف معرفی شدند و جوایز خود را دریافت کردند.

به گزارش صبا، دکتر سید ابراهیم رئیسی همزمان با روز خبرنگار، در اختتامیه بیست و یکمین جشنواره ملی رسانه‌های ایران، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و گرامیداشت یاد خبرنگاران شهید گفت: جایگاه راوی و خبرنگار در روایات و فرهنگ دینی ما بسیار با اهمیت است و سوگند قرآن به قلم، سوگند به قلم‌هایی است که از آنها حقایق و معارف الهی و تلاش برای نجات و احقاق حقوق انسان تراوش می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به ابزارهای جدیدی که در لحظه اخبار را منتقل می‌کنند، افزود: همه این ابزارها برای جمع‌آوری و انتقال اخبار هستند، اما تولید خبر همچنان توسط نیروی انسانی انجام می‌شود که ثقه و مورد اطمینان و اعتماد بودن او بسیار مهم و موثر است.
دکتر رئیسی خبرنگاران را نیروهای جبهه مقابله با جریان‌سازی خبری، فرهنگی و رسانه‌ای دشمن برای عوض کردن جایگاه حق و باطل و غبارآلود کردن فضا توصیف و تصریح کرد: امروز جنگ رسانه‌ای و شناختی دشمن نیازمند دفاع رسانه‌ای و شناختی است و باید به دقت بررسی شود که دشمن کدام نقطه و مسئله را هدف قرار داده است.
رئیس جمهور با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در ۱۴ خرداد و تاکید ایشان بر اهمیت تلاش برای تقویت ایمان و امید در جامعه اظهار داشت: دشمن همه توان و تلاش خود را به کار گرفته تا با اطلاع‌رسانی و تصویرسازی جهت‌دار ایمان مردم را تضعیف و امید آنان را به یاس تبدیل کند.
دکتر رئیسی جایگاه اهالی رسانه را امیدآفرینی در مقابل یاس‌آفرینی دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: امروز راهبرد جمهوری اسلامی ایران تقویت ایمان و امید جامعه است و دولت و خبرنگاران در این عرصه ماموریت مشترکی دارند؛ دولت در عرصه اقدام و عمل و خبرنگاران در عرصه تبیین و تنویر افکار عمومی به دنبال تقویت ایمان و امید جامعه به ویژه در میان نسل جوان هستند.
رئیس جمهور با اشاره به پیشنهاد خود برای راه‌اندازی اردوهای راویان پیشرفت، گفت: امروز پیشرفت‌های زیادی در کشور داریم که ندیدن آنها سخت است. درست است که مشکلاتی هم داریم اما باید پیشرفت‌ها را نیز روایت و در بیان مشکلات با ارائه راهکار و پیگیری اجرای این راهکارها و رفع مشکلات کار را دنبال کرد.
دکتر رئیسی اضافه کرد: کسانی که در اتاق‌های اندیشه‌ورزی برای برون‌رفت از مشکلات کشور تلاش می‌کنند، باید برای مشکلاتی که دشمن ایجاد می‌کند یا در سال‌های مختلف در اثر ندانم‌کاری‌ها ایجاد شده، راهکارهای عملی ارائه دهند. بیان مسائل با ارائه راهکار است که مفید واقع می‌شود.
رئیس جمهور گفت: تاکید و بیان بر پیشرفت‌ها صرفا سخن بنده نیست، بلکه بیش از ۱۰ رئیس دولتی است که در دو سال گذشته با آنها ملاقات کرده‌ام از حجم بالای پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم تهدیدها و تحریم‌های گسترده ابراز شگفتی کرده‌اند.
دکتر رئیسی تاکید کرد: اهالی قلم و بیان پیشرفت‌ها و داشته‌های خودمان را ببینند؛ اینگونه نباشد که در نگاه به وضعیت کشور بر مبنای منافع و رویکردهای حزبی و گروهی عمل کنیم. امروز همه باید فارغ از هر انیدشه و تفکر و جناحی منافع ملی را نقطه اشتراک خودمان بدانیم.
رئیس جمهور در ادامه آزادی قلم و بیان را از افتخارات جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: امروز به برکت خون شهدا و مجاهدان در صحنه، این آزادی‌های مشروع تضمین شده و دولت و همه دستگاه‌های حاکمیتی به آن پایبند هستند.
دکتر رئیسی با تأکید بر لزوم حفظ شأن و جایگاه آزادی قلم و بیان از سوی صاحبان قلم و تریبون تصریح کرد: متأسفانه در مقاطعی از تاریخ انقلاب اسلامی افرادی نبود آزادی بیان را فریاد زده‌اند که خود بیش از همگان از مواهب این آزادی بهره جسته‌اند.
رئیس جمهور رعایت انصاف در بیان و نوشتار را از دیگر ملزومات حفظ شأن و جایگاه آزادی قلم و بیان دانست و گفت: اگر در کنار بیان نقاط منفی، نقاط مثبت نیز ذکر شد، چنین نگاهی مشکلات را حل خواهد کرد.
دکتر رئیسی با اشاره به دستاوردها و پیشرفت‌های چشمگیر کشور طی ۲ سال گذشته به‌ویژه در رشد تولید، تجارت، تولید نفت، صادرات غیرنفتی، علم و فناوری و ابزار تولید، تصریح کرد: امروز به‌رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها در بخش‌های مختلف شاهد رشد هستیم و اقدامات صورت گرفته به‌ویژه از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان و علم‌پایه موجب افتخار است و باید به آن بالید.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه همه اقدامات صورت گرفته طی ۲ سال گذشته از جمله تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سبد جمهوری اسلامی ایران تعریف خواهد شد و ثمرات آن در زندگی مردم تأثیرگذار خواهد بود، افزود: نگاه مبتنی بر تأمین منافع ملی می‌تواند حلال مشکلات باشد.
دکتر رئیسی در ادامه به موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم نیز اشاره کرد و با بیان اینکه ما هیچگاه نقض توافق نکرده و میز گفتگو را ترک نکرده‌ایم، تأکید کرد: امروز ما در مذاکرات رفع تحریم به‌رغم داشتن دست برتر و سخن متقن به طرف مقابل اعتماد نخواهیم کرد، چون پیمان‌شکنی آنها را به دفعات مشاهده کرده‌ایم، لذا در عین پیشبرد مذاکرات با نگاه عزتمندانه، با نگاه به ظرفیت‌های داخلی در مسیر خنثی کردن تحریم‌ها و خودکفایی در کشاورزی، صنعت و دیگر بخش‌ها تلاش می‌کنیم. در بسیاری از حوزه‌ها در منطقه و جهان دست برتر را داریم و امروز جهان ایران را کشوری پیشرفته و فناور می‌شناسد.
رئیس جمهور با تکرار این نکته که امروز رسالت مشترک دولتمردان و اصحاب رسانه ایجاد امید در افکار عمومی به‌ویژه در نسل جوان است، تأکید کرد: این شاخص بسیار مهمی است که هر کس با اقدام و عمل و بیان و قلم خود در دل مردم و جوانان ایجاد امید کند، در جهت راهبرد نظام اسلامی حرکت کرده و هرکس به دنبال ناامید کردن مردم باشد، بداند یا نداند، بخواهد یا نخواهد در مسیر راهبرد دشمن حرکت کرده است.
دکتر رئیسی با تأکید بر استقبال دولت از نقدهای منصفانه، رسانه‌های روشنگر را زبان گویای دولت عنوان کرد و افزود: بنده از اولین روز شروع به‌کار این دولت همه پرونده‌های شکایات صورت گرفته از سوی دستگاه اجرایی را مختومه کرده و تا به امروز علیرغم همه هجمه‌ها و تخریب‌ها علیه دولت از هیچ خبرنگار و رسانه‌ای شکایت نکرده‌ایم.
رئیس جمهور در ادامه ضمن گرامیداشت یاد همه شهدای رسانه و درگذشتگان صاحب قلم از جمله مرحوم دعایی بر ضرورت توجه به مطالبات خبرنگاران و رسانه‌ها از جمله توجه به ظرفیت رسانه‌های استانی، عدالت جنسی در رسانه‌ها، دسترسی اصحاب رسانه به اینترنت پرسرعت به عنوان ابزار جدی و مهم فعالیت‌های رسانه‌ای، موضوع مسکن خبرنگاری با بهره‌گیری از ظرفیت تعاونی‌های مسکن، دیپلماسی رسانه‌ای، امنیت شغلی و سختی کار خبرنگاران تأکید کرد.

همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم که بعد از وقفه‌ای ۱۰ ساله جشنواره رسانه‌های ایران به همت همکاران خوبمان در معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد و همچنین با مشارکت همه دلسوزان در حوزه رسانه‌های کشور به خوبی برگزار شد. اکنون باید تشکر ویژه از رئیس جمهورمان داشته باشیم که علیرغم تراکم برنامه‌ها و مراسمی که داشتند با روی گشاده دعوت حضور در این نشست را پذیرفتند.

محمد مهدی اسماعیلی در ادامه با اشاره به هدیه رییس جمهوری برای روز خبرنگار، اظهار کرد: آقای رئیس‌جمهور به این میزان اکتفا نکردند و امروز هدیه ویژه روز خبرنگار را به همه آنهایی که عضو سامانه رسمی خبرنگاری هستند، به پنج برابر افزایش داده‌اند.

وزیر ارشاد سپس خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور من همین جا در محضر شما می‌گویم که در دوره کمتر از دوساله حضورتان در دولت، میزان بیمه‌شدگان حوزه خبرنگاری در صندوق هنر به ۹۸ درصد افزایش پیدا کرده است. ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی این را داریم که هر کس در حوزه خبرنگاری به عنوان خبرنگار شناخته می‌شود با تمام وجود در خدمت‌شان باشیم.

اسماعیلی همچنین در ادامه درباره مسکن خبرنگاران هم اعلام کرد: با هماهنگی‌های بسیار خوب دولت، همچنین با حمایت‌های رئیس جمهور به همه خبرنگاران و اصحاب رسانه که در طرح ملی اقدام مسکن ثبت نام کرده‌اند به موضوع مسکن‌شان کمک خواهیم کرد. بیمه و مسکن خبرنگاران جزو دغدغه‌های اصلی وزارت ارشاد است که انشالله با قوت در حال انجام است.

وزیر ارشاد در بخشی دیگر از سخنانش درباره سالی که گذشت، عنوان کرد: ما یک جنگ ترکیبی همه‌جانبه در سال گذشته داشتیم که با مقاومت فرزندان مردم ایران ایستادیم و این گردنه را هم پشت سر گذاشتیم. ملت ایران، جامعه خبری و جامعه رسانه‌ای با ایستادگی این مسیر را هموار کردند. امروز هم در روز خبرنگار که به نام شهید صارمی نامگذاری شده است یک نماد است، نماد ایثار و از جان گذشتگی، ان‌شاءالله جامعه رسانه‌ای این مسیر را با قوت ادامه خواهند داد.

وزیر ارشاد در پایان خاطرنشان کرد: اکنون از همه اصحاب فرهنگ و رسانه که نظام اسلامی را برای تحقق اهداف الهی و خدمت رسانی به مردم یاری می‌رسانند تقدیر و تشکر می‌کنم.

در ادامه مراسم مهدی عرفاتی، دبیر بیست و یکمین جشنواره رسانه‌های کشور گزارشی اجمالی از زوند برگزاری این جشنواره ارائه داد و گفت: جشنواره بیست و یکم بعد از وقفه‌ای ۱۰ ساله با همت وزارت ارشاد و شخص وزیر (دکتر اسماعیلی) و آقای مهدی‌پور (معاون مطبوعاتی) مجددا برگزار شد و ما توانستیم بعد از یک وقفه طولانی، یک مشارکت پرشور و کم‌نظیری را در جامعه خبری کشور شاهد باشیم.

عرفاتی با بیان اینکه نزدیک ۷۰۰۰ اثر از سمت جامعه خبرنگاران برای این جشنواره ارسال شده است، در این زمینه گفت: نکته مهم این دوره از جشنواره، تنوع آثار و رسانه‌هاست که ما طیف وسیع و رنگانگی از رسانه‌ها را شاهد بودیم و در این جشنواره بینی و بین‌الله با همکاران تلاش کردیم با نگاه بی‌طرفانه و حرفه‌ای آثار را بررسی کنیم اما ادعایی نمی‌کنیم که خطایی نکرده‌ایم، ممکن است سهوا دچار خطایی شده باشیم که من از همه خبرنگاران و اصحاب رسانه خواهش می‌کنم اگر خطایی از ما سر زده ما را حلال کنند تا در دوره‌های بعدی این جشنواره را بهتر برگزار کنیم.

در این گردهمایی رسانه‌ای، از دکتر احمد توکلی روزنامه‌نگار با سابقه و نیز خانواده مرحوم حجت‌الاسلام سید محمود دعایی مدیرمسئول فقید روزنامه اطلاعات و خانواده مرحوم دکتر عماد افروغ روزنامه‌نگار و جامعه‌شناس فقید به دلیل تلاش‌های چندین ساله در عرصه خبر و روزنامه‌نگاری از سوی رئیس جمهور تقدیر به عمل آمد.

همچنین یکی از خبرنگاران استانی، یکی از خبرنگاران رسانه‌های سراسری و یکی از عکاسان خبری در این مراسم به بیان مطالبات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

اسامی برگزیدگان نهایی به شرح زیر است:

مصاحبه

سطح سراسری
برگزیده: مرتضی سیمیاری از پایگاه خبری مشرق
شایسته تقدیر: میلاد حسینی از مجله آگاهی نو
سطح استانی
برگزیده: فرشید باغشمال آذر از ماهنامه صبح تبریز

شاسیته تقدیر: علی رضا صلواتی و مهری فروغی از مجله راه نامه

 

گزارش

سطح سراسری

برگزیده: نیره خادمی از روزنامه اعتماد

شایسته تقدیر: سیامک صدیقی از روزنامه شرق

شایسته تقدیر: زینب رجایی از خبرگزاری مهر
*در این بخش دو شایسته تقدیر انتخاب شدند.

سطح استانی

برگزیده: محسن عباسپور از فصلنامه جامعه نگاری مردم مدار

یادداشت و مقاله

سطح سراسری

برگزیده: سید علی سیدان از ماهنامه سوره

شایسته تقدیر: محمدرضا زائری از ماهنامه خیمه

تیتر

سطح سراسری

برگزیده: محمد حسین علی اکبری از روزنامه جام جم

شایسته تقدیر: عابدین نورالدینی فرد از روزنامه وطن امروز

سطح استانی

برگزیده: فرنگیس صفری از مجله میلکان

نقد مصلحانه

برگزیده: مریم نظام دوست از مجله سه نقطه

تبیین و روشنگری اخبار جعلی

برگزیده: عاطفه جعفری از روزنامه فرهیختگان

شایسته تقدیر: زینب مرزوقی از خبرگزاری ایسنا

خبرنگار تحقیقی

برگزیده: علی یعقوبی اعظم از خبرگزاری فارس

شایسته تقدیر: حامد هادیان از خبرگزاری ایسنا

جایزه ویژه هیئت داوران: روزنامه فرهیختگان بابت حمایت از خبرنگاری تحقیقی

 گزارش تصویری

سطح سراسری

برگزیده: فاطمه عابدینی از آژانس عکس سو

سطح استانی

شایسته تقدیر: بهمن زارعی از خبرگزاری ایرنا

تک عکس

سطح استانی

شایسته تقدیر: احمد حسنی از خبرگزاری مهر

گرافیک (صفحه آرایی)

سطح سراسری

برگزیده: حمیدرضا قدسی از مجله سه نقطه

سطح استانی

برگزیده: احسان رضایی از روزنامه شهرآرا

 گرافیک(طرح)

سطح سراسری

شایسته تقدیر: بهرام غروی منجیلی از روزنامه همشهری
گرافیک (اینفوگرافیک)

سطح استانی
شایسته تقدیر: پژواک بهرامی از مجله سیمای شهر

طنز

سطح سراسری

برگزیده: ابراهیم افشار از مجله سه نقطه

شایسته تقدیر: ناصر جوادی بگلر از روزنامه ایران

 خبر

سطح سراسری

برگزیده: مهدی مشکینی از خبرگزاری تسنیم

شایسته تقدیر: محمد بلبلی از روزنامه همشهری

 چندرسانه‌ای (انیمیشن و موشن‌گرافیک)

سطح سراسری

برگزیده: امیرحسین قلی زاده از خبرگزاری تسنیم

 چندرسانه ای (ویدئو)

سطح سراسری

برگزیده: زینب کریمی از خبرگزاری برنا

شایسته تقدیر: اسماعیل منفرد از روزنامه شرق

سطح استانی

برگزیده: حسین بیات از روزنامه شهر آرا

 چندرسانه‌ای (صوت)

شایسته تقدیر: محمدرضایتی از روزنامه فرهیختگان

* همچنین جایزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با عنوان «ترویج سبک زندگی عفیفانه» به روزنامه همشهری تعلق گرفت و به پاس پژوهش محوری در خبرگزاری ایرنا از این رسانه نیز تقدیر شد.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است


جدول فروش فیلم ها

عنوان
فروش (تومان)
  • تگزاس۳
    ۲۴۵/۲۳۱/۳۴۳/۴۰۰
  • تمساح خونی
    168/280/427/250
  • مست عشق
    120/214/320/750
  • زودپز
    ۹۲/۶۲۸/۹۳۸/۰۰۰
  • پول و پارتی
    ۸۸/۷۵۹/۷۷۴/۵۰۰
  • خجالت نکش 2
    ۸۶/۲۶۱/۰۰۹/۲۰۰
  • سال گربه
    ۶۴/۶۰۶/۵۹۰/۰۰۰
  • ببعی قهرمان
    ۲۹/۱۰۴/۱۸۱/۵۰۰
  • قیف
    ۲۶/۲۷۷/۸۱۵/۱۰۰
  • مفت بر
    ۲۲/۳۰۵/۷۸۱/۱۰۰
  • قلب رقه
    ۱۲/۳۰۰/۹۶۸/۵۰۰
  • ملاقات با جادوگر
    11/345/347/500
  • شه‌سوار
    ۱۰/۲۲۹/۰۲۳/۵۰۰
  • شهرگربه‌ها۲
    ۱۰/۱۹۷/۸۹۳/۵۰۰
  • در آغوش درخت
    ۶/۶۷۶/۱۱۱/۵۰۰
  • آغوش باز
    ۲/۴۷۲/۷۲۵/۰۰۰
  • استاد
    ۵۰۴/۰۰۲/۵۰۰
  • آنها مرا دوست داشتند
    ۱۷۷/۱۶۵/۰۰۰
  • لختگی
    ۹۷/۳۶۵/۰۰۰
  • نفرین آرتا
    ۳۴/۴۳۵/۰۰۰