مراسم اختتامیه دومین رویداد ملی «سه گام» صبح امروز در کاخ موزه ملت برگزار شد.
به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی صبا، اسدی مدیر کل حمایت از کسب و کارهای وزارت صمت در مراسم اختتامیه دومین رویداد ملی «سه گام» خواستار راهاندازی هرچه سریعتر بنیاد فناوری صنعت چرم شد.
او گفت: متاسفانه صنایع ما علمی و توام با فناوری نیستند. اخیرا وزارت صمت مجوز تاسیس شرکتهای اس تی ام را داده است که به نظر من این امر میتواند به توسعه صنایع دستی کمک کند.
اسدی ضمن ارائه این پیشنهاد که شرکت تعاونی تامین نیاز صنعت چرم تشکیل شود تاکید کرد: کشور ما ۲۵هزار چرمدوز دارد. کسب و کاری که مزیت رقابتی ندارد و خاص نیست، بازار نخواهد داشت.
توصیه من به صنعتگران فعال در عرصه چرم این است که هیچ کاری را بدون طراحی، بررسی و جامعه هدف انجام ندهند.
مدیر کل حمایت از کسب و کارهای وزارت صمت کشور با بیان این مطلب که در کشور ما بهای چندانی برای صنایع دستی قائل نیستند تصریح کرد: برای ایجاد ارزش افزوده و توان رقابت با بازارهای جهانی لازم است هنرمندان این صنعت،هنرشان را با بستهبندی شیک ارائه کنند تا با ارزشتر شود.
علوی مدیرعامل مجموعه فرهنگی و تاریخی سعدآباد نیز در این مراسم ضمن خوشامدگویی به حاضران گفت: ماموریت همه مجموعههای فرهنگی و تاریخی میراث فرهنگی حمایت و صیانت از هنرمندان است و هنرمندان باید سعدآباد را خانه خودشان بدانند.
مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز دیگر سخنران این مراسم بود.
اودر بخش دیگری از مراسم اختتامیه دومین رویداد ملی «سه گام» گفت: چرم یک ماده اولیه و بیجان است. هنر هنرمندان به آن جان و به مردم خاطره میدهد و ما موظف به صیانت از خاطرهها هستیم.
وی همچنین تاکید کرد: صنعت چرم نیاز به نوآوری ، بهروزآوری و تجاریسازی دارد و من امیدوارم که ما بتوانیم صنایع دستی را به بازارهای جهانی وصل کنیم.
معاون صنایع دستی بیان کرد: جهان تشنه هنر ایرانی است و اگر ما نتوانستیم به بازارهای جهانی وصل شویم حتما کمکاری انجام شده است. این در حالی است که هنرهای ما میتوانند به واسطه ایدهها و خلاقیتها با یکدیگر ترکیب شوند و ایجاد ارزش افزوده کنند.
There are no comments yet