به گزارش صبا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر فرهنگ با بیان این مطلب افزود: روح مقاومت مولود انقلاب اسلامی است. اسماعیلی ضمن اشاره به توجه بیش از پیش به مسائل و فعالیتهای قرآنی در وزارت فرهنگ گفت: امروز فعالیتهای قرآنی در راس امور وزارت فرهنگ قرار دارد و در عرض دیگر فعالیتها نیست.
وزیر فرهنگ انجام و پیگیری فعالیتهای قرآنی را جاری در تمام بخشهای وزارت فرهنگ خواند و در همین زمینه بیان کرد: فعالیتهای قرآنی در تمام بخشهای وزارت فرهنگ در حال پیگیری است و معاونت قرآن به مثابه یک ستاد عمل میکند.
اسماعیلی گفت: در حال حاضر در بنیاد فارابی تولید پویانمایی با موضوع زندگی حضرت ابراهیم آغاز شده و توسط معاونت قرآن و معاونت سینمایی در حال پیگیری است.
وی در خصوص صحبت یکی از حاضران ناظر بر تعلق گرفتن یک مکان خاص برای فعالیتهای مجمع و فعالیتهای قرآنی گفت: تعیین مکان مناسب در دستور کار است و به زودی مکان مناسب برای این امر در نظر گرفته شده و اعلام میشود.
او ادامه داد: افتخار دارم که به عنوان خادم قرآن و عضو کوچک این جامعه در فعالیتها نقشآفرینی داشته باشم و در این زمینه آماده تعامل در خصوص رفع مشکلات و مسائل جامعه قرآنی هستیم.
وزیر فرهنگ ضمن ارائه پیشنهاد برای طراحی و درنظر گرفتن جایزه بینالمللی در امر فعالیتهای قرآن بیان کرد: در حال پیگیری برای ثبت «بنیاد فرهنگی و هنری یاسین» هستیم، در همین زمینه مناسب است جایزه بینالمللی هم با این عنوان طراحی و ثبت شود و سالیانه به شخصیتهای معتبر جهان اسلام اعطا شود.
اسماعیلی پیگیری برای برگزاری جلسات را مورد تاکید قرار داد گفت: آمادگی داریم این جلسه با حضور رئیس جمهور برگزار شود.
وی در خصوص هزینههای بیمه تکمیلی اعضای صندوق هنر که جامعه قرآنی هم شامل آن میشود گفت: حق بیمه تکمیلی برای افراد بالای ۶۰ سال عضو صندوق هنر، رایگان است و در موضوع مسکن نیز در طرح مسکن هنرمندان جامعه قرآنی در نظر گرفته شدند.
وزیر فرهنگ با اشاره به همزمانی ماه مبارک رمضان و عید نوروز و برگزاری نمایشگاه قرآن گفت: در خصوص نمایشگاه قرآن، همزمانی عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان باید مورد توجه قرار گرفته و سازوکار مناسب طراحی شود.
علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ در بخش دیگری از جلسه ضمن گرامیداشت یاد مقاومت غزه و دعای خیر برای جوانان مقاوم فلسطینی که معجزه بزرگی را به نمایش گذاشتهاند به ارائه گزارش عملکرد و فعالیتهای مجمع خادمان قرآن پرداخت و گفت: امروز بعد از سالها مجدد جلسه خادمان قرآن تشکیل شد که جلسهای نخبگانی در این زمینه است، حاضران منتخب ۴۰۰ خادم قرآن هستند.
وی با اشاره به ۲۸ دوره جلسه خادمان که در ادوار مختلف با حضور ریاست جمهوری برگزار میشد گفت: در دوره یازدهم و دوازدهم این امر آسیب خورد و رییسجمهور وقت به این اتفاق بیتوجه بودند و امروز دوباره در دولت سیزدهم این جلسه به جایگاه خودش بازگشته است.
معاف همچنین به موضوع اعطای نشان درجه یک هنر به خادمان قرآن اشاره کرد و گفت: این طرح در انتهای کار است و جلسات در این زمینه برگزار شده و به زودی به ثمر خواهد نشست.
محمدرضا پورمعین، دبیر مجمع همچنین در بخش دیگری از جلسه به ارائه گزارش از فعالیتهای انجمن خادمان پرداخت و گفت: قول و فعل وزیر فرهنگ در امور قرآنی پیشتاز است.
وی افزود: روند تکریم خادمان قرآنی حسبالامر دستور مقام معظم رهبری انجام شده و این امر رو به افزایش است.
پورمعین در ادامه ارائه گزارش فعالیتهای انجمن گفت: امروز ۲۹۸ خادم قرآن حضور دارند که سهم بانوان در این زمینه کم است که میدان مناسب برای حضور این قشر آماده نشده که باید آسیب شناسی و مرتفع شود.
دبیر مجمع خادمان قرآن، بیشترین فراوانی را در جمع پژوهشگران خواند و گفت: برگزاری جلسات با مجامع تخصصی صورت گرفته که البته کرونا و کم توجهی در دولت قبل در این زمینه اخلال ایجاد کرد.
وی در پایان گفت: بیش از ۱۵۰۰ نامزد خادم قرآن داریم که روند انتخاب به کندی صورت میگیرد که باید آسیب شناسی و رفع شود و در راستای بینالمللی شدن این امر قدم برداریم.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است