حسن بنیانیان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ صبا پیرامون تحریف رسانههای غربی و صهیونیستی گفت: اینکه رسانههای صهیونیستی و غربی در پی تحریف واقعیت هستند اتفاق جدیدی نیست. آنها همیشه تلاش کردهاند وظیفه خود را که همان تغییر جای حق و باطل است را تغییر دهند. برای همین باید جبهه رسانه را هم، مانند جبهه جنگ جدی گرفت. برای پیروزی در این رسانه تنها نباید روی یک رسانه نظیر صداوسیما تمرکز کرد بلکه لازم است در تمامی بخشهای جامعه دغدغه آگاهسازی وجود داشته باشد. برای مثال انتظار میرود خانوادهها با ارتباط با اقوامی که در خارج از کشور دارند در امر اطلاعرسانی دخیل باشند. همچنین استاد یا معلمی که در کلاس درس تدریس میکند هم قادر است قدمهای مؤثری در این رابطه بردارد.
وی افزود: جامعه هنری کشورمان برای شناخت آنچه که در غزه رخ میدهد رسالت بزرگی بر دوش دارد تا با ساخت کارهای گوناگون به نسل جدید آموزش دهد چگونه میتوان در مقابل باطل ایستاد. این رسالت برای رسانه ملی نیز وجود دارد. رادیو و تلویزیون تنها نباید در پی خبررسانی باشند بلکه باید با برنامهسازی، بیشتر در این حوزه قدم بردارد. در این میان متأسفانه برخی از هنرمندان نیز تحت تأثیر رسانههای غربی قرار گرفته و قدرت تشخیص حق و باطل را ندارند. این افراد تلاش میکنند تنها با دعوت به صلح، چشمان خود را روی حقیقت ببندند زیرا در شرایطی که دشمن خبیثانه در حال کشتار زنان و کودکان است دعوت به صلح خود همراهی با جنایات است. در چنین شرایطی، دستگاههایی که با هنرمندان به ویژه هنرمندان جوانی که تازهوارد کار هنری شدند، ارتباط دارند باید توجیه شده و قدرت تحلیلشان را بالا برد.
وی اضافه کرد: در ادامه هنرمندان دیگری هم هستند که برای تأمین منافع دنیایی به این حوزه ورود نمیکنند. باید تلاش شود تا چنین هنرمندانی گوشهنشین شوند چون این افراد از ترس اینکه برای سفرهای خارجیشان و همینطور حضور آثارشان در جشنوارههای خارجی مشکلی پیش نیاید چشمان خود را روی اتفاقات پیشآمده بستهاند! در کنار چنین افرادی هستند هنرمندانی که دغدغه غزه و فلسطین را دارند اما فضا و موقعیتی برایشان وجود ندارد تا آنها کارهای خود را تولید کنند. مدیران فرهنگی باید در این حوزه ایفای نقش کرده و با فراهم آوردن سختافزار به رشد تولیدات انقلابی کمک کنند.
بنیانیان توصیه کرد: پیشنهاد میکنم رسانه ملی هنرمندان تجسمی را گرد هم آورده و از آنها بخواهد تا آثاری با محوریت غزه تولید کنند و سیما نیز بهتناوب خلق آثار هنرمندان را پوشش دهد. مطمئنم این اتفاق باعث به وجود آمدن جریان هنری در عرصه تجسمی خواهد شد. این اتفاق به صورت گستردهتر در تمام معاونتهای شهرداری میتواند رخ دهد و به نوعی کل جامعه هنری و مردم به موضوع پیوند خورند. در این میان، ائمه جمعه در سراسر شهرها نیز انتظار میرود با حمایتهای که از این قبیل اتفاقات انجام میدهند به رونق هنر متعهد کمک کنند. این رویکرد تنها به حوزه هنر ختم نمیشود بلکه در ادبیات هم میشود کارهای لازم را انجام داد.
وی در خاتمه گفت: در انتها نباید از نقش آموزشوپرورش غافل شویم. چون این عرصه زیربنای هر کشوری را تشکیل میدهد. آموزشوپرورش موظف است تا با برنامهریزی از دانشآموزان بخواهد احساس خود را نسبت به آنچه در غزه رخ میدهد را در مقاله یا دلنوشتهای بیان کنند. این اتفاق تنها یک بیان احساسی نخواهد بود بلکه تربیت جوانانی است که در آینده در مقابل جبهه باطل خواهند ایستاد.
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است