به گزارش صبا، در دل رمانتیکترین خیابانهای ایتالیا، داستانی پر از عشق و خلاقیت زندگی میکند: ماجرای آلفردو دی للیو، آشپزی است که با دستان خود، غذایی ناب و همچنین افسانهای خوشمزه را خلق کرد. همسر آلفردو، پس از بهدنیاآوردن فرزندشان، در بستر بیماری افتاد. آلفردو او را بسیار دوست داشت و با هنر آشپزیاش جان تازهای به همسرش بخشید. از دل محبت و دقت، بشقابی از فتوچینیِ ساده، اما پر از عشق، متولد شد؛ ترکیبی از تخممرغ، کره و پنیر پارمزان بود که همچون جادو عمل کرد.
این غذای سرشار از محبت، نهتنها همسر آلفردو را به زندگی بازگرداند، بلکه در نهایت، بنیانگذار یک امپراتوریِ غذایی شد. آلفردو، بدون آنکه خود بداند، با فتوچینیِ خود، به یکی از مشهورترین سرآشپزهای جهان تبدیل شد: نمادی از عشق و خلاقیت در دنیای آشپزی.
در دوران طلایی هالیوود و فیلمهای صامت، داگلاس فیربنکس و مری پیکفورد، ستارگان سینما، به رم سفر کردند و در آنجا با این غذای افسانهای روبهرو شدند. آنها بهقدری تحت تأثیر این طعمِ شگفتانگیز قرار گرفتند که با بازگشت به خانه، نام و طعم فتوچینیِ آلفردو را چون آتشسوزی در میان دوستان و طرفداران خود پخش کردند.
در نهایت، هرکسی که به رم میآمد، از جورج برنارد شاو گرفته تا آلبرت انیشتین و امیلیا ارهارت، مشتاق دیدار با آلفردو و چشیدن طعم فراموشنشدنی آشپزیاش بودند.
غذای آلفردو به جهانیان معرفی شد تا شادابی را در وجود هرکس که از این طعم میچشد، به ارمغان بیاورد. جهان به ارتباط و پلی بین گذشته و آیندۀ فرهنگ غذایی نیاز دارد. این امر، خوشمزگی و شادابیِ جهان را به درون انسانها انتقال میدهد. در این راستا نمیتوان از اشاره به وبسایت حستازگی چشمپوشی کرد: محلی برای احیای فرهنگ غذایی ایران و جهان.
منبع:
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است